banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

MHP DULKADİROĞLU TEŞKİLATI KAR YAĞIŞINDAN ZARAR GÖREN SERALARI GEZDİ!
  1. kenti olan Kahramanmaraş’taki sera tarımı yapılan alanlar, yoğun kar yağışı altında ciddi zararlar gördü. Sera çatılarının çökmesi, ürünlerin toplanamaması, zamanında tüketiciye ulaştırılamaması üreticilerin ağır kış şartlarında ciddi zararlar yaşamasına neden oldu.

Şehir genelinde yaşanan yoğun kar yağışının çiftçilere verdiği zararlar hususunda çiftçinin zor zamanlarında her zaman yanında olduğunu gösteren MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı, yoğun kar yağışında zarar gören, kar altında kalan sera alanlarını gezdi

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı; “MHP İl Başkan Yardımcılarımız Ersal Koç, Erdoğan Sarıçam ve İlçe Başkan Yardımcılarımız Muhammed Paçacı, Ali Rıza Gedemenli Beyefendiler ile Yoğun kar yağışından dolayı zarar gören çiftçilerimizle bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yaşadıkları doğal afet neticesinde uğradıkları zararlarını giderilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunduk. Devlet kurumlarımızın, üreten, şehrimize ve ülkemize katma değer sağlayan çiftçilerimizin zararlarının karşılanması hususunda gerekli hassasiyeti ziyadesiyle göstereceğinden hiç şüphemiz yok.” dedi.

MAĞDURİYETLERİN, ZARARLARIN BİR AN ÖNCE GİDERİLMESİ GEREKİYOR

Kendisinin de ziraat mühendisi olduğuna dile getiren MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Satıcı; “Çiftçilerimiz ve halk arasında kar yılı var yılı! Olarak kabul edilir. İnanıyorum ki bu yıl çiftçilerimiz için bereketli, bol kazançlı bir yıl olacaktır.” diyerek 2022’nin bereketli bir yıl olacağına dair inanıcını dile getirdi. Bunun yanında “Doğal afete dönüşen yoğun kar yağışı sonrasında seralarımız ciddi orada zarar görmüş durumda. Görüyoruz ki çiftçilerimizin zararı çok fazla. Ve mağduriyet yaşıyorlar. Ancak bu zararların bir an önce karşılanarak çiftçilerimizin mağduriyetinin giderilmesi hususunda devletimizin gerekli her türlü adımı atacağına olan inancımız da tam.” ifadesini kullandı.

Sera alanlarını gezen Dulkadiroğlu MHP İlçe teşkilatı, seracılıkla uğraşan çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileterek, zararların giderilmesi hususunda görüş alışverişinde bulundular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol