banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

MARAŞ’TAN BİR HÜLYA KOÇYİĞİT GEÇTİ

Başkanlığını Zeynep Yerhan’ın yaptığı YENİDEN HAYAT Vakfının lansman ve gala gecesinin açılışına katılan ünlü sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit, mütevazı haliyle bir kere daha hayranlarının gönlünde taht kurdu.

Kahramanmaraş’a ilk kez geldiğini söyleyen, 6 Şubat depremiyle birlikte şehrin ayağa kalktığını, giderken gördüğü şehrin yeniden ihya ve inşası karşısında mutlu olduğuna vurgu yapan, Fenerbahçeli eski milli oyuncu Selim Soydan’ın da eşi olan Hülya Koçyiğit, bu sabah şehirden ayrılırken MADOEVİ’ne uğradı, alış-verişini yaptı.

Koçyiğit; “MADO’ya İstanbul’da çok gittim. Dondurmasını çok yedim. Hem müşteri hizmet, hem de ürün kalitesini çok beğenmiştim. Şimdi yaralı da olsa bu güzel şehirde olmaktan da çok mutluyum ve Maraş’ı çok beğendim. Hele kısa sürede toparlanmasına sevindim. Allahaısmarladık Kahramanmaraş!” İfadesini kullandı.

MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar, Madoevi Şefi Veli Aslan, çalışanlardan Coşkun Bayarçelik ve Mehmet Bursalı ile bir de hatıra fotoğrafı çektiren ünlü oyuncu, şehrimizden ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol