banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

MADO’UN OKUL HAYALİ GERÇEK OLUYOR!

MADO Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kanbur ise, “Bu proje bizim senelerdir hayata geçirmek için uğraş verdiğimiz, zaman ayırdığımız bir yatırımdı. Evet, Kahramanmaraş bir ondurma şehri, dondurmanın başkenti. Artık dondurmanın, bu sektörde çalışacak insanların bir okulu oldu. Bu okuldan hem alaylı, hem mektepli yetişecek. Belki geç kalınmış bir proje gibi dursa da, her başlangıç erkendir. Hayallerimiz vardı, gerçeğe dönüşüyor. Şimdiden heyecan duymaya başladım.” diye konuştu.

BURADA DOĞDUM, BURADAN EMEKLİ OLURUM!

Senelerdir çalıştığı kurumun marka haline gelmesinden, ürün ve hizmet kalitesi ile dünya markası olmasından ötürü gurur duyduğunu belirten Yaşar Pastanesi Müdürü Sırrı Yanık da içinden geçenleri şu cümlelerle özetledi; “MADO, ya da Yaşar Pastanesi zaten bir okuldu. Nereye giderseniz gidin, burada yetişen ustalar bugün kendi işyerlerini kurdular. Yaşar Pastanesinde, yani MADO ailesinde olmaktan mutluyum, gurur duyuyorum.” İfadesini kullandı, bu kurumda doğup, bu kurumdan emekli olmayı düşündüğünü sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol