banner1486
Öne Çıkanlar dizi DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR

Bu haber kez okundu.

KÜLTÜR BAKANI EŞİ KOCABAŞ KONAĞINDA AĞIRLANDI

Kocabaş Konağındaki ağırlamada şehrimizin damak zevki, diğer adıyla yöresel yemekleri ikram edilirken, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy ve beraberindekiler Alpedo ve Kervan Lezzet Gurubu olarak Kahramanmaraş’ımızın evrensel lezzetlerini dünya ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadılar.

YOK BÖYLE BİR LEZZET

Bakan eşi Pervin Ersoy, ilk kez geldiği Kahramanmaraş’ı çok beğendiğini, lezzetlerine hayran kaldığını belirtirken, zenginlik karşısında hayretini gizleyemedi.

Dondurma keserken, ikram edilen dondurmayı yerken de gözlerine inanamayan Pervin Ersoy ve beraberindekiler, tarihi Kocabaş konağında ağırlanmaktan duydukları mutluluğu dile getirirken, yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu’na teşekkür ettiler.

KERVANCIOĞLU; ‘BAKAN EŞİNİ AĞIRLAMAK BİZİM İÇİN BÜYÜK ŞEREF’

Şehrimizin tanıtım elçisi Alpedo ve Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu da, konuklara, konaklarını şereflendirdikleri için teşekkür ederken, eliyle hazırladığı dondurmaları bakan eşi Pervin Ersoy’a ikram etti. Bayan Ersoy dondurmaya ve yemeklere hayran kaldığını ifade etmekten geri kalmadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol