banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

KAMİMDER AÇIKLAMASI; BEN MİLLETİM, BEN BAĞIMSIZIM
 Valilik karşısında, Özgür Apartmanının 2. katındaki KAMİM-DER’de bir açıklama yapan Dernek Başkanı Yunus Doğru, aynı gün ve saatte eş zamanlı olarak tüm Türkiye’de okunan bildiriyi okudu, “Türkiye’de çift başlı yönetim şekli ve vatandaşına güvenememe üzerine kurulu sistemlerden dolayı, yıllardır halkın sesi ve milletin iradesi devlet yönetimine tam yansıyamamıştır, işgalci vesayet odakları ve darbeci zihinlerden dolayı devlet ile millet arasındaki bu kopukluk zaman zaman ciddi boyutlara ulaşmış,  halka düşmanca davranılan dönemlerin yaşanmasına sebep olmuştur. Köklü ve güçlü bir geçmişe sahip milletimiz, vesayet odakları,  derin yapılar ve işgalci zihinlerle elinden geldiğince mücadele ederek bugünlere gelmiştir” dedi.

SİSTEMİ ANCAK BİZ DEĞİŞTİRİRİZ!

KAMİM-DER Başkanı Yunus Doğru, 16 Nisan tarihinin bu bağlamda yeni bir dönemin başlangıcı olması gerektiğini hatırlatarak, sözlerine şu cümlelerle devam etti; “15 Temmuz’da işgalci ve terörist darbe girişimine hayır diyerek dünyanın mazlum, mağdur, sömürülen ve geri bırakılmış halklarına nasıl örnek olduysak, 16 Nisan referandumunda da ‘sistemimizi bir başka güç veya darbeciler değil, millet olarak ancak bizi değiştiririz’ diyerek özgürlüğümüzü ve bağmısızlığımızı pekiştirerek insanlık krizi yaşayan dünyaya umut olmalıyız.

Çözümü batıda, taklitçi anlayışlarda, küresel emperyalist güç odaklarında ve taşeronlarında değil, kendimizde aramalıyız. Bu vatan bizimdir, karar da bizim olmalıdır. 16 Nisan millet olarak varız deme günüdür.” diye konuştu.

SİYASİ İSİTİKRARA EVET DİYORUZ

Önder’in 60 yıllık tarihi, eğitim meselelerinde ve milletimizi, geleceğimizi ilgilendiren meselelerde sözünü söyleme ve sorumluluğunu kuşanma tarihi olarak yorumlayan Başkan Doğru, son olarak şunları söyledi; “Millete tepeden bakanlar, darbeciler, halk egemenliğine karşı vesayet oluşturanlar ne zaman yönetime el koymuşlarsa, ilk işlerinden biri olarak eğitime, okullara, öğrencilere, müfredata müdahale etmek olmuş ve eğitim sistemimiz hem biçimsel, hem de içerik olarak ruhundan uzaklaştırılmıştır. İşte bundan dolayı, eğitim camiası ve 500’ü aşkın imama hatip mezunu derneği olarak, yönetim kaoslarına, darbelere, olağanüstülüklere, vesayetlere hayır, milli iradeye, özgürlüklere, halk egemenliğine, siyasi istikrara evet diyoruz. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi referandumunun, güçlü, özgür, gelişmiş, tam bağımsız Türkiye icin emperyalistlerin sömürüsünden kurtulmuş bir dünya için yeni bir sisteme ve anlayışa vesile olmasını diliyoruz”

Başkan Doğru’nun açıklaması sırasında, dernek yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundular. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol