banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

 ERDEMLİ BELEDİYESİ ÇEŞMELİ CAMİ VE KIZ KUR-AN KURSUNUN BAHÇESİNİ DÜZENLEDİ
 Genel olarak vatandaşı ortak kullanım alanı olan ibadethane, okul ve Kur-an Kurslarına her türlü desteği verdiklerini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Vatandaşlarımızın huzurlu bir ibadet yapabilmeleri için camilerimize birçok hizmet götürüyoruz. Belediye bünyesinde oluşturduğumuz cami temizleme ekibi ilçemizdeki tüm camileri temizlemeye devam ediyor. Bunun yanı sıra tüm camilerimizin bahçelerini dizayn ediyoruz. Ekiplerimiz şimdi de Çeşmeli Camii ve Kız Kur-an Kursunun bahçesinde parke döşenmesi gereken yerlere parkeyle donattı. Ağaç dikilmesi gereken yerlere ağaç diktiler, oturma grupları ve kamelyalar kurdular. Tüm cami ve Kur-an Kurslarının ihtiyaçlarını hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan gideriyoruz. Yaptığımız bu hizmetlerden büyük haz alıyoruz. Çünkü bu hizmetleri ibadet bilinciyle yapıyoruz.” 

İhtiyacını belediyeye bildiren camilere anında hizmet sunduklarını anlatan Başkan Tollu, “Biz görevde olduğumuz sürece milli ve manevi eğitime destek olmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol