banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU BASIN BAYRAMI'NDA GAZETECİLERLE BULUŞTU
Erdemli'de, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve basın mensupları buluştu. Lupin Cafe'de gazetecilerle birlikte kahvaltı da bir araya gelen Başkan Tollu, gazetecilerin basın bayramını kutladı. Erdemli Belediyesi olarak kendilerine verdikleri desteklerden dolayı bütün gazetecilere tek tek teşekkür eden Belediye Başkanı Tollu, işini layıkıyla yapan kalemini satmayan tüm gazetecilerin basın bayramını tebrik etti.

 

Mersin Gazeteciler Cemiyet başkanı Turgay Demirtaş'ında katılım sağladığı program

samimi bir sohbet havasında geçti, kahvaltıda gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Başkan Tollu, Erdemli Belediyesinin basın ile olan ilişkilerinin son derece iyi durumda olduğunu belirterek, yaptıkları hizmetleri takip eden ve bu hizmetlerin gerçekleşmesinde emeği olan basın mensupları başta olmak üzere; meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gazetecilere belediye çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. İlçemize kurulması planan Organize Sanayi için, Erdemli Kaymakamı Avni Kula öncülüğündeki Erdemli heyeti olarak Konya Küçük Metalciler Organize Sanayi Sitesi'ni ziyaret ettiklerini anlatan Başkan Tollu, bu bölgede bilgi alarak incelemelerde bulunduklarını kaydetti.

BU KENTTE HER TÜRLÜ FAALİYETTE ERDEMLİ BELEDİYESİ ÖN PLANDADIR

Erdemli'de kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları kapsamında gözlemlerde bulunmak üzere Konya'ya bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini anımsatan Başkan Tollu, belediyelerin bulunduğu kenttin önünde lokomotif görevi görmesi gerektiğini belirterek, "Belediyelerin kentin ekonomik, sosyal ve ticari hayatına katkı sunması gerekiyor. Artık günümüzde klasik belediyeciliğin dışına çıkılması gerekiyor. Bu kentte ihtiyaç olan her türlü faaliyette belediyelerin ön planda olması gerekiyor. Erdemli'mizde turizm canlanmaya başladı. Erdemli bir tarım kenti ama düşük ve orta ölçekli sanayi tesislerinin kurulması da ciddi bir önem arz etmektedir. Söz konusu tesislerin kentimize kurulması hem ekonomik hayatına katkı sunacak hemde Erdemli'nin işsizliğe ve gelişmesine çok ciddi bir pay sahibi olacaktır" diye konuştu.

ELE ELE VEREREK ERDEMLİ'Yİ GÜÇLENDİRMELİYİZ

Organize sanayi projesinin Erdemli için çok büyük bir kazanım olduğuna vurgu yapan Tollu, "Erdemli’nin ekonomik anlamda büyümesine büyük katkı sağlayacak olan organize sanayi bölgesi projesinin hayata geçirilmesi adına, elimizden ne geliyorsa yapacağız, bu konuda herkes üzerine düşen görevi yapmalı birlik ve beraberlik içinde el ele vererek Erdemli'yi güçlendirmeliyiz" dedi.

ERDEMLİ'YE CİDDİ BİR İVME KAZANDIRACAK

Erdemli'mizde sanayi tesislerinin kurulmasının stratejik bir öneminin olduğuna da dikkat çeken Başkan Tollu, "Ham madde ve ulaşım kolaylığı açısından Erdemli'mizde ciddi bir ivme kazandıracağı kanaatindeyiz. Bir an önce organize sanayinin kentimize kazandırılması için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya dvvam edeceğiz" şeklinde konuştu.

YENİ YATIRIM PROJELERİ...

Yeni yatırım projeleri olduğunu da ifade eden Başkan Tollu, daha yaşanabilir bir Erdemli için herkesin el ele vermesi gerektiğini kaydederek, sözlerini sonlandırdı.

 

Mersin Gazeteciler Cemiyet başkanı Turgay Demirtaş yapmış olduğu konuşmada "Erdemli Belediye Başkanına teşekkür ediyorum 24 Temmuz seneye inşallah hep birlikte kutlamak istiyoruz, inşallah bir dahaki bayramımızı çok mutlu bir şekilde daha özgür bir şekilde istediğimiz gibi kutlarız hepinizin tekrar bayramını kutluyorum.''

 

Programa katılan basın mensupları da kendilerine gösterdiği ilgi alaka ve verdiği tüm destekler için Başkan Tollu'ya teşekkür ettiler. 24 Temmuz Basın Bayramı sebebi ile düzenlenen program hatıra fotoğrafı ve gazetecilere hediyelerinin takdim edilmesiyle son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol