banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

BARAJIN VE YOLUN İKİ YAKASI BİR ARAYA GELECEK!

Bu bağlamda, senelerdir konuşulan, haber yapılan, tartışılan Yenicekale – Karbasan arasındaki köprü, nihayet AK Partili milletvekillerinin girişimleri sonucu hayata geçecek.

Böylece, Körsulu adı verilen köprüye varış ve köprüden çıkışa kadar olan yaklaşık 15 km.lik yol tasarrufu sağlanmış olacak ki, zaten Körsulu köprüsünü geçince Andırın’a giderken güzergahın heyelan sebebiyle sık sık çökmesi, Karayollarının sık sık asfalt dökmesi, köprünün aciliyeti kadar önemini bir kere daha ortaya koymuş oluyor.

YATIRIM PROĞRAMINA ALINDI MI?

Hatırlanacağı üzere yolun ve araçların ekonomik ömrünü uzatacak, mesafeyi küçültecek olan köprü için milletvekillerinin Ulaştırma Bakanı ile yaptığı görüşme müsbet sonuç vermiş, iddiaya göre de yatırım programına alınmıştı. Ilıca yolu’nun gündeme gelmediği buluşmada, ayrıca Merkez  - Çağlayancerit arasındaki yol da bu toplantıda karara bağlanmıştı.

Sır Barajı üzerine yapılacak köprünün ihalesinin ne zaman yapılacağı, projenin ne zaman hayata geçeceği şimdiden merak konusu olmaya başladı. Bittiğinde, barajın iki yakası bir araya gelmiş olacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol