banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN BİNİCİ’DEN SPORCUSUNA ÖDÜL
 Avrupa üçüncülüğü yanında, 66 kiloda dünya oyunları müsabakalarında da üçüncülük elde ederek ülkemizi ve şehrimizi onurlandıran, gururlandıran Sinan Davşan’a (20) ödülünü GESF Kahramanmaraş İl Temsilcisi Gökhan Binici, bir tablet hediye ederek ödüllendirdi, “Her başarının ödüllendirilmesi, hatırlanması gerektiğine inanan biri olarak, sporcumuzu tebrik ediyorum. Şehrimizi ve ülkemizi başarı ile temsil etmiştir. Bu bağlamda,  herhangi bir ihtiyacı ve eksiği olduğunda yanında olacağımı belirtmek isterim” dedi.

Davşan’ın gösterdiği başarıda büyük emeği ve payı bulunan Görme Engelliler Milli Takımlar Judo Antrenörü Mustafa Karakız ise, sporcusundan övgüyle söz ederek; “Başarısı tabi ki bizleri mutlu etmiştir. Sinan’a her zaman güvenmişimdir, bizleri mahcup etmedi ve başkanımız Gökhan Binici’nin hediyesini ziyadesiyle hak etmiştir. Başarılarının devamını dilerim” diye konuştu.


HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONASI VE OLİMPİYATLAR

Avrupa üçüncülüğünü elde ettikten sonra, devlet sporcusu ünvanına da kavuşan gururumuz Sinan Davşan, hedefinin dünya şampiyonasına ve olimpiyatlara katılmak olduğunun altını çizdi, başarısında hocası Mustafa Karakız’ın büyük payı bulunduğunu kaydetti ve şunları söyledi; “Hocama teşekkür ederim. Bende emeği büyük. Bu kupayı, bu dereceyi elde ettiysem,  hocamın üzerime titremesindendir. Ayrıca, bizi ödüllendiren İl Temsilcimiz sayın Gökhan Binici’ye de teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda olmuştur, hatırlanmak güzel şey!”

Şampiyonada gösterdiği başarısından sonra ulusal yazılı ve görsel medyada haberleri çıkan ve devlet sporcusu ünvanını kazanan sporcumuz Sinan Davşan’a Kimlik Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol