banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

AFŞİN GÜREŞ FESTİVALİ KIRAN KIRANA!
 Festivale ev sahipliği yapan Afşin İlçe Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, ata sporumuz güreşi yaşatmak ve yeni şampiyonlar kazanmak adına tertip edilen güreşlere katılan herkese teşekkür etti.

Teknik ve sosyal belediyecilik dışında, spora ve özellikle  güreşe gösterdiği ilgi sebebiyle takdirleri üzerine toplayan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, festivalin here yıl daha da zenginleştiğini söyledi.

SİYASİLER İLGİ GÖSTERİNCE…

Festivale AK Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, AK Parti  İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, il başkan yardımcıları, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçe teşkilat başkanı İsmail Safi, ilçe kadın kolları başkanı Hidayet Çakmış, MHP ilçe başkanı Ersal Koç, belediye meclis üyeleri, çok sayıda güreşsever vatandaş ve basın mensupları katıldı.

Kıran kırana süren güreşler sonunda kilolarında derece alanlara ödüller verilirken, güreş ağası da milletvekili Ahmet Özdemir oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol