banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

ONİKİŞUBAT’TA MHP COŞKUSU
 Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde açtığı seçim bürosu ile ilçeyi ayağa kaldıran MHP, rakiplerine hem gözdağı verdi, hem de eleştiri oklarını iktidara fırlatarak, ‘geliyoruz…’ mesajı verdi.

Ana baba gününü andıran, mahşeri kalabalık eşliğinde açılan seçim bürosunun açılış konuşmasını MHP Onikişubat ilçe başkanı Mesut Tosun yaptı. Seçmene seslendi, teşkilata ümit verdiklerini belirterek, “İnşallah 30 Mart seçimin ertesinde burada zaferi sizlerle birlikte kutlayacağız. Ama daha çok çalışmamız lazım, çook” dedi ve akabinde Onikişubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan ülkemiz ve şehrimiz için 30 Mart’ı bir değişim günü olarak  yorumladı. Temizkan, projelerle geldiklerinin altını çizerek, “Onikişubat’ın kurtuluşunu biz başlatacağız. Sizlere güceniyoruz. Çünkü gücümüze güç katıyor, her geçen gün bize teveccüh gösteriyorsunuz. Buna layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.


DALGA DALGA YAYILAN SEVDA

Herkesin heyecanlı olduğu, tezahüratın ve alkışların bir dakika olsun susmadığı seçim bürosu açılışının üçüncü konuşması Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Tahir Akgemci oldu. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akgemci, seçim bürosu açılışının hayırlara vesile olması dileğinde bulundu, bu seçimin Türkiye’nin ve Kahramanmaraş’ın kaderini değiştiren bir seçim olacağını söyledi, sonra da; “Bu seçimi alacağımıza inanıyorum. Sizlere güvenerek, bu şehrin altın anahtarını genel başkanıma vereceğime söz verdim. Beni mahcup etmeyeceğinizi biliyorum” dedi.


MHP BU SEÇİMDE TARİH YAZACAKTIR

Bu iddialı cümleyi söyleyen de MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı oldu. Bastırmacı, iktidarı eleştirdi, yolsuzluklarından ve PKK’ya desteklerinden ötürü onları vatan haini olmakla suçladı. “Her taraftan batağa saplandılar. Yolsuzluk ve rüşvet almış başını gidiyor, kendilerini kurtarmak için de savcıları, polisleri ya içeri atıyorlar, ya da görevlerinden alıp sürgün hayatı yaşatıyorlar. Korku dağları bekliyor. Ama korkunun ecele faydası yok, 30 Mart seçimlerinde tüm ilçelerimizle birlikte büyükşehiri de alarak tarih yazacağız. Bu tarihi sizlerle birlikte yazacağız” şeklinde konuştu.


HANG TAŞI TAŞ ÜSTÜNE KOYDULAR Kİ…

Her yaştan insan yanında, gençlerin ve özellikle kadınların da büyük ilgi gösterdiği açılışta mikrofonu Milletvekili Mesut Dedeoğlu aldı. Dedeoğlu, bugünü bayram olarak nitelendirdi, iktidarın 11 yıllık döneminde taş üstüne taş koymadığını iddia ederek, “Artık bunlara ders verme zamanı geldi. Hadlerini bildirmek gerekiyor. Bu şehrin, bu ülkenin sahibi sizlersiniz. Bunu siz yapacaksınız. Bugünkü bayramı 30 mart sonrası hep birlikte  kutlayacağız” dedi ve mikrofonu MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Zühal Topçu’ya bıraktı.

Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu, yaptığı kısa konuşmada gördüğü coşku ve heyecan karşısında heyecanlandığını dile getirdi, iktidarı eleştirdi, son rüşvet ve yolsuzluk olaylarına değindi, ”AK Parti bu söylemleri ile, bu davranışları ile kendi sonlarını hazırlıyorlar. Artık yolun sonu göründü. Çırpınışları nafile!” diye konuştu.

Konuşmaların ardından hep birlikte seçim bürosunun açılışı yapıldı.



Takiben adayların tanıtımı için seçim bürosundan Necip Fazıl kültür Merkezine kadar yürüyerek gidildi.

Kültür Merkezinde adaylar seçmene tanıtıldı.

Seçim bürosu açılışına ve aday tanıtım programına katılanlar arasında, ANAP eski Milletvekili Ali Topçuoğlu da (Mesut Dedeoğlu’nun kayınpederi) katılırken, Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, Pazarcık Belediye Başkan Adayı Salman Özdoğan, Çağlayancerit Belediye Başkan Adayı Nazım Engizek, Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Cafer Güçlü, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av.Neslihan Koca Nergis ile ilçe teşkilat başkanları, köy ve mahalle muhtarları, ülkü ocakları ile çok sayıda vatandaş topluluğu katıldı.


























Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol