banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

ÖNER, “KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK!”

 Özel İdare İş Merkezi önünde, milletvekili adayları, metropol ilçe başkanları ve kadın kolları başkanının da katıldığı protesto eyleminde konuşan MHP İl Başkanı Süleyman Öner, seçimlere birkaç gün kala AK Partinin kantarın topuzunu iyice kaçırdığını söyledi.

Başkan Öner, muhalif hiçbir sese tahammül gösteremediğini söylediği iktidar partisine yüklendi, AK Parti iktidarını mafya gibi davrandığını iddia ederek, “Her fırsatta demokratikleşmeden, özgürleşmeden, demokrasinin standartlarının yükseltilmesinden dem vuran AK Parti yöneticilerinin bu söylemlerinde ne kadar samimiyetsiz olduklarını bir kere daha görmüş olduk. Bu sonun başlangıcıdır, korkunun ecele faydası yoktur” dedi.


BASINA UZANAN ELLERE KIRILSIN!

Ak Partiyi kendileri gibi düşünmeyen, yanlarında yer almayan, Türkiye’nin içinde bulunduğu gerçekleri vatandaşa ulaştırmak adına gayret sarf eden havuz medyasının dışındaki basın yayın kuruluşları olmak üzere, bu konuda çaba ortaya koyan sivil toplum kuruluşlarına yönelik bu mafya türü davranışları ve tavırları tasvip etmelerinin mümkün olmadığını kaydeden Başkan Öner, MHP olarak inşallah 1 Kasım’dan sonra aziz milletimizin teveccühü ile bir sorumluluk tevdi edildiği takdirde, herkes emin olsun ki bütün bu haksızlıkların ve hukuksuzlukların gereği mutlaka yerine getirilecek, yüce Türk Milletine bu zulümleri yapanları yargı önüne çıkartılarak hesap sorulacaktır” diye konuştu.

Konuşması sırasında arkasında bulunan partililer sık sık, ‘basına uzanan eller kırılsın’ şeklinde tepkilerini ortaya koydular.


YAPILANLARIN HESABI MUTLAKA SORULACAKTIR!

Öner, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü; “Bugün devletin imkanlarını kullanarak vatandaşlarımızın alın teriyle elde ettiklerine kanunsuzca el koyanlar, 17-25 Aralıkta ortay acıkan yolsuzluklarını, hırsızlıklarını ve yüce Türk milletine duyurmaya çalışanları yine hukuksuzca susturmaya çalışanlar, bu zulümlerinin hesabını mutlaka verecekleredir. Kahramanmaraşlı MHP’liler olarak, saygıdeğer hemşehrimiz İpek ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, buradan zalimlere sesleniyoruz, ‘Ey zalimler, ey zulmedenler, yapmış olduğunuz zulümlerin hesabını mutlaka vereceksiniz”

Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleşen tepki eylemi ardından MHP’li gurup sessizce olaya yerinden ayrıldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol