banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

OKUMUŞ, KADIOĞLUÇİFTLİĞİ MAHALLESİNDE

31 Mart'ta yapılacak olan  yerel seçim çalışmalarını  aralıksız sürdüren Ak Parti Türoğlu Belediye Başkanı Feyzettin Okumuş, Kadıoğlu Çitliğinde vatandaşları talep ve sorunlarını dinledi.

31 Mart'a kadar sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacaklarını belirten Okumuş,  'Samimiyetle tebessüm eden vatandaşlarımıza sevgisiyle hizmet edeceğiz' dedi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Hayrullah Koz ve Teşkilât üyeleri ile  birlikte çalışkan halkı ve sera  domatesleri ile meşhur Kadıoğluçiftliği mahallesini ziyaret eden Başkan Okumuş,  burada vatandaşlarlar bir süre hasbihal etti.

Halkın talep ve sorunlarını dinleyen Okumuş, Kadıoğluçiftmiği mahallesine yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

 

Ziyaretle ilgili konuşan Okumuş, ‘gittiğimiz her yerde Cumhur ittifakına büyük ilgi ve güven var. Bizde bu güveni boşa çıkartmayacağız. 31 Mart'tan sonra Türkoğlu'nun ihyası ve kalkınması için çalışacağız. Kadıoğluçiftliği mahallesi sakinleri ile bir araya geldik.

Mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledik. İnşallah 31 Mart'tan sonra Kadıoğluçiftliği için hazırladığımız proje mahalle halkının da rızası ile hayata geçireceğiz. Kadıoğluçiftliği mahallesi halkına destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol