Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

MHP, PAZAR GÜNÜ 14. OLAĞAN KURULTAYINA GİDİYOR

MHP Milletvekili Doç. Dr. Zühal Karakoç Dora, yaptığı açıklamada; “Liderimiz  Sn. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarımıza göstermiş olduğu hedef ve ülküler ışığında gerçekleştirecek olduğumuz bir kutlu kurultayın daha arifesindeyiz.   

“Ülke için var olduk, bir ülküye yar olduk. Ülkeye sevda, ülküye yemin” ve “Ülkümüz ömür boyu, candan öte” düsturlarıyla Türk Yüzyılının parlayan güneşi olacak olan Türkiye’yi inşa edecek yeni bir miladın heyecanını yaşıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Devlet BAHÇELİ  Beyefendinin evladı olmakla her daim iftihar eden bizler Ankara’dan tüm Türkiye’ye, Turan coğrafyasına ve tüm dünyaya Milliyetçi-Ülkücü Hareketin sarsılmaz bağlılığını ve vatan sevdasını bir kere daha nakşedeceğiz.

Başta Kahramanmaraş İl ve ilçe teşkilatlarımız olmak üzere ülkemizin dört bir yanından akın akın gelecek olan bütün partililerimizle kurultay salonumuzu bir toy coşkusuyla doldurarak liderimiz Sn. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin Milliyetçi Türkiye sevdasına ezelden ebede değin omuz vereceğiz.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol