banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

MHP DULKADİROĞLU TEŞKİLATI ESNAF İLE İÇ İÇE

MHP Dulkadiroğlu Teşkilatı, Kapalıçarşı ile başlattığı “Esnaf Buluşmaları” programını Sarayaltı ve Küçük Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya gelerek devam ettirdi. Sarayaltı ve Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı ve ilçe yönetimi esnafların sorunlarını dinlediler. Ülkemizin ve coğrafyamızın geçirdiği olağanüstü süreçle ilgili esnafa açıklamalarda bulunan Başkan Satıcı; “Biz güçlü bir milletiz. Bu zor günlerin geçeceğinden hiçbir şüphemiz yok. Ülkemizin güneyinde ve kuzeyinde tüm dünyayı derinden etkileyen savaş şartları maalesef ki ülkemizi de etkiliyor. Elbette bu zor süreçler geçecektir, devletimiz güçlüdür. Bizler her zaman olduğu gibi bu zor zamanlarda da MHP Dulkadiroğlu Teşkilatı olarak ekonomimizin bel kemiği olan esnaflarımızın yanındayız. Halkımızla bir olup onların sorunlarıyla ilgilenmeye, sıkıntılarını tespit edip çözüm bulunması için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

SİZE LİDERİMİZ DEVLET BAHÇELİ’NİN SELAMINI GETİRDİM

Dulkadiroğlu MHP İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin esnaflarımıza selamlarını getirdik. Liderimiz ve parti teşkilatlarımız milli ekonomimizin güçlü olması için yoğun çaba sarf etmektedir.  MHP olarak ekonomimizin can damarı olan esnafımızın yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz." Diyerek sözlerini tamamladı.

Milletle iç içe olmaya önem veren MHP Dulkadiroğlu Teşkilatı, Kapalıçarşı ziyareti sonrasında Sarayaltı ve Küçük Sanayi Sitesi esnaf ziyaretlerinde de yoğun bir ilgiyle karşılaştı.  Esnafların sorunlarını, dilek ve taleplerini dinleyip raporlayan ve sorunların çözümü için yetkili mercilere iletileceği sözünü veren MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı esnaflara "Davaya Adanmış Bir Ömür Devlet Bahçeli" adlı kitabı hediye etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol