banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

İNSANLAR DOKUNULMAK VE DİNLENMEK İSTİYOR!

Doğukent’teki Beyaz Saray’daki işyerinde ziyaret ettiğimiz Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk, partilerine olan teveccühün her geçen gün arttığını, ancak insanların yanlarında gözükmekten çekindiğini, hatta aşından, işinden ve eşinden olurum endişesi ile korktuğunu söyledi.

Yaklaşık 2 ay önce ataması yapılan Bakan Latif Öztürk, atama sonrası bölge insanları ve partilileri ile 3. kez toplantı yaptıklarını belirtirken, senelerdir içinde bulunduğu AK Parti’den soğuduktan sonra siyaseti bıraktığını, ancak gelen teklif ve davet üzerine aynı heyecan ve azimli bundan böyle siyasetini Gelecek Partisi çatısı altında sürdüreceğinin altını çizdi.

AK PARTİ BÖLGEMİZİN İNSANLARINI DIŞLADI

Siyasette ikinci baharını yaşayan Başkan Öztürk, AK Partinin tabandan, davadan koptuğunu, öyle ki Dulkadiroğlu yöresi insanlarının ötelendiğini ileri sürerek, “Bu duygu ve düşünce beni yeniden siyasete itti.  Ama insanlar bizimle olmaktan bildik sebepler yüzünden korkuyorlar. Korkmasınlar. Çünkü korkunun ecele faydası yok. Zira artık AK Parti de yolun sonuna geldi, çünkü kara gözüktü. Siz insanları dinlemezseniz, onlara dokunmazsanız sizden uzaklaşırlar. Bu yanlış tutum ve davranışlar AK Partiye oy kaybı yaşatırken, yeni kurulan partilere ilgiyi, teveccühü artırdı. Göreceksiniz, bir gün gelecek ve o bir gün de mutlaka Gelecek Partisi olacak” diye konuştu.

BÖLGEYE KÖY GARAJI VE PAZARI

Maddi anlamda bir ekonomik kaygısı olmamasına rağmen, bölgeye ve sorunlara sahip çıkma, çözüme kavuşma noktasında elini taşın altına koyma vaktinin geldiğine işaret eden Başkan Öztürk, “Bölgenin kalkınması ve insanların ürünlerinin değerlendirilmesi sebebiyle Doğukent’te bir yere mutlaka köy garajı ile pazarının kurulmasın elzem olduğunu düşünüyorum. Ben bölgem için, insanlarım için parti ayrımı yapmam. Kimseyi dışlamam, ötelemem. Yol arkadaşlarımı yarı yolda bırakmam. İnsanlar dinlenmek, adam yerine konmak ve dokunulmak istiyorlar. Ben bunu yapıyorum.” İfadesine yer  verdikten sonra, bölgenin yurt, okul, yol gibi sosyal alanlara ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol