banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

İL BAŞKANI ÜNAL ATEŞ'TEN SALDIRILARA SERT TEPKİ

SEÇİM SONUÇLARI HAZMEDİLEMİYOR

Başkan Ünal Ateş, yaptığı açıklamada, "Çok değerli hemşehrilerim, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi'nin tüm Türkiye'de olduğu gibi Kahramanmaraş'taki aldığı sonuç birileri tarafından hala daha hazmedilememiş görünüyor. Seçimlerin hemen sonrasında partimize, partimizin il başkanına ve milletvekiline saldırılar artarak devam etmektedir. Saldırıların arkasında 20 küsür yıldan beri belediyeleri talan edenlerin olduğu herkes tarafından malumdur." dedi.

KARALAMA KAMPANYALARINA KARŞI DURUŞ

Başkan Ateş, şahsına ve partililere yönelik sürdürülen karalama kampanyalarına karşı duruşlarını net bir şekilde ifade ederek, "Önce şahsımla akabinde Ali Öztunç ve belediye başkanlarımızla ilgili son günlerde sürdürülen karalama, yalan ve iftira kampanyaları asla amacına ulaşmayacaktır. Bizler, halkımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz ve yapılan tüm yanlışların karşısında olacağız." ifadelerini kullandı.

HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Ateş, CHP olarak Kahramanmaraş ve halkı için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, "Kahramanmaraş'ımız için halkımız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yapılan tüm saldırılar, bizleri hedeflerimizden saptıramayacak. Halkımızın desteğiyle, kentimize en iyi hizmeti sunmak için kararlılıkla ilerleyeceğiz," dedi.

YANLIŞLARA KARŞI DURUŞUMUZ SÜRECEK

Başkan Ateş, açıklamasının sonunda, "CHP olarak, yapılan tüm yanlışların karşısında olmaya ve halkımızın haklarını savunmaya devam edeceğiz. Hiçbir karalama kampanyası, bizlerin doğru bildiğimiz yoldan dönmesini sağlayamaz. Kahramanmaraş'ın ve halkının geleceği için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz," şeklinde konuştu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol