banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

İKTİDAR VE MUHALEFETİN UYUMU

Milletvekilleri, Mecliste seçildiği bölge halkının sorunlarına sahip çıkar, çözümü noktasında elini taşın altına koyar, gerektiğinde iktidar veya muhalefet demeden bir araya gelip, mesele de memleket olunca, mesele Kahramanmaraş olunca, istişareyle, ortak akılla sorunları çözmeye çalışıyorlar.

Bu düşünceyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi bahçesinde, milletvekillerimiz Av. Ahmet Özdemir, Ali Öztunç ve M. Cihat Sezal ile bir araya geldiğimizde, herkesin aklında ve fikrindeki konu şuydu, “Memleketimiz için, Kahramanmaraş için neler yapabiliriz!”

Ülke ve memleket meseleleri tartışma konusu olurken, TBMM çatısı altında memleket meselesi olduğunda mesai arkadaşları ve meslektaşları ile uyum içinde çalıştıklarını, vatandaşın avukatı olma adına sorunları gündeme taşıdıklarını söyleyen Ali Öztunç, Ahmet Özdemir ve M. Cihat Sezal, uyumlu çalışmanın, birlikte hareket etmenin, ortak aklı kullanmanın memleket ve ülke yararına olacağını söylediler.

Yaptıkları da buydu zaten.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol