banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

GÜRZ: TÜRK BAŞARACAK, TÜRK YENİ YÜZYILA, EN GÜÇLÜ MÜHRÜNÜ VURACAK

BU COĞRAFYANIN İTHAL EDİLMİŞ VERİLERLE, TERCÜME EDİLMİŞ REÇETELERE, TEFSİR EDİLMİŞ UFUKLARA İHTİYACI YOK

Hayatını Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) adayan Adem Gürz, 25.  26. ve 28. Dönem Milletvekili MHP aday adayı olarak tanınıyor. Aynı zamanda ANG Almila İlaçlama Yönetim Kurulu Başkanı olan Ziraat Yüksek Mühendisi Gürz, Türkiye'nin kendi değerleri ve bilgileriyle hareket etmesi gerektiğini belirtti: “Kimse unutmamalıdır ki bu coğrafyanın ithal edilmiş verilerle, tercüme edilmiş reçetelere, tefsir edilmiş ufuklara ihtiyacı yok.”

SALDIRILARIN OLACAĞINI BİLİYORDUK

Adem Gürz, Ülkücü Hareket’in liyakatli kadrolarına duyulan ihtiyacı şu sözlerle dile getirdi: “Ülkücü Hareket’in liyakatli kadrosuna mecburiyeti vardır. Biz bağımsızlık yolunda ve gelecek adına doğru adımlar attıkça, elbette saldırıların olacağını biliyorduk.”

TÜRK BAŞARACAK, TÜRK YENİ YÜZYILA, EN GÜÇLÜ MÜHRÜNÜ VURACAK

Ayrıca, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin önderliğinde tüm saldırılara göğüs gereceklerini ve Türk milletini güçlü ve huzurlu bir hale getireceklerini ifade eden Gürz, şu şekilde devam etti: “Liderimiz Devlet Bey'in önderliğinde, tüm saldırıları göğüsleyecek, engelleri aşacak ve Türk milletini güçlü ve huzurlu hale getireceğiz. Türk başaracak, Türk yeni yüzyıla, en güçlü mührünü vuracak. Mühür vurmak da ülkücülere nasip olacak inşallah.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol