banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ÇEVİK, HALK ERKEN SEÇİM İSTİYOR

Kahramanmaraş’ta ev ev, mahalle mahalle vatandaşları ziyaret ederek  partilerinin  çalışmaları hakkında halkı bilgilendiren  Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl  Teşkilatı  Trabzon Caddesi Demokrasi Meydanında kurduğu stantla da üye kayıtlarına ara vermeden devam ediyor.

Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik,  partilerine her geçen teveccühün artarak devam ettiğini belirterek, Partimizin kurulduğu günden bu yana hep sahadayız, daima vatandaşlarla iç içeyiz, onların dertleri ile dertlenip, sıkıntılarına bir nebze de olsa çare olmaya çalışıyoruz. Bu da partimizin Kahramanmaraş’ta her geçen güç güçlenmesine neden oluyor.

Başkan Çevik, Kahramanmaraş’ın bilhassa uzak mahallerinde yaşayan vatandaşlarımızı  ziyaret ediyoruz. Pandeminin bitmesi ile de bu ziyaretlerimizi sıklaştırdık. Ramazan ayının başlaması ile de üye kayıtlarımıza hız verdik.

Bu kapsamda Trabzon Caddesi Demokrasi Meydanın da stant açarak üye kayıtlarımıza burada devam ediyoruz. Buraya gelen ve üye olmak isteyen vatandaşlarımızı üye yapıyoruz. Kararsız olan vatandaşlarımızla da sohbet edip onların gönlünü alıyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisinden oldukça memnunuz. Bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol