banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ADAYI TOPTAŞ; ŞEHRİMİZİN, İLÇEMİZİN GELİŞİMİ VE KALKINMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

 AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adaylarının açıklamasının ardından sahadaki çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda her zaman milletin yanında olan Cumhur İttifakı AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel ve Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Dokunulmadık yürek, sıkılmadık el bırakmamak için Onikişubat ilçesinde saha çalışmalarına devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Başkan Adayları Görgel ve Toptaş Derepazarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Fırat Görgel “Onikişubat İlçe Başkanımız, Gençlik Kolları İl Başkanımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Yönetimlerimiz bizlere eşlik ettiler. Derepazarı'ndaki esnaflarımızlaydık. Tabii burada bir dönüşüm çalışması da var. Esnaflarımızla genel anlamda onlarla ilgili de istişarelerimizi de iletmiş olduk ve bu anlamda verimli geçti.

Sağ olsunlar zaten her yerde olduğu gibi burada da Sayın Cumhurbaşkanımıza, Partimize ve bizlere karşı ilgi alakada var, bizler de memnun olduk. Esnaar buranın dönüşümüyle ve memleketin her türlü sorunuyla alakalı bizlere güvenlerini, Sayın Cumhurbaşkanımıza güvenlerini, hükümetimize güvenlerini ifade ettiler.

Bundan da ziyadesiyle memnun oluyoruz. Bizim tabii çok büyük bir sorumluluğumuz var. Buralarda çok iyi bir çalışma, çok hızlı bir çalışma, sağlıklı bir çalışma gerçekleştirmemiz lazım. Buradaki vatandaşlarımızın bize karşı güvenlerini boşa çıkartmamız ve buna layık olmamız lazım. İnşallah göreve geldiğimizde biz de gece gündüz buna layık olmak için çalışacağız. Bundan sonraki her süreçte buraların ıslahı en iyi şekilde, sağlıklı biçimde olsun diye çalışacağız.

Ben vatandaşlarımızın bu noktadaki ferasetini son derece yüksek gördüm. Hepsinden Allah razı olsun. Bu noktadaki bize güvenlerini de boşa çıkarmayacağımızı bilsinler. Güzel bir program oldu. Herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

TOPTAŞ, “CADDELERİMİZ ÇOK GÜZEL BİR HALE GELECEK”

Vatandaşların büyük bir ilgiyle karşıladığı ziyaretler sonunda açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş “İlçemiz ve Kahramanmaraş’ımız için dur durak bilmeden çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Her gittiği yerde ve ziyaretlerinde büyük ilgi ile karşılanan Başkan Adayı Toptaş, Seçim çalışmalarına çok hızlı bir şekilde Cumhur İttifakı olarak devam ediyoruz. Çok şükür vatandaşlarımızın Cumhur ittifakına karşı ciddi bir teveccühleri var, bizleri sıcak karşılıyorlar.  Tabi 6 Şubat’ın getirdiği bazı eksiklikler var. 

Vatandaşlarımızın bu noktadaki sıkıntılarını dinliyoruz. Hepimizin bildiği üzere TOKİ ve EMLAK Konut vasıtasıyla şu anda şehir merkezimizde 10 bin konut, yine dere pazarımızın olduğu civar Şazibey, Hayrullah, Trabzon ve Azerbaycan caddesi gibi bu hinterlant içerisinde 10 bin konut ve işyeri önümüzdeki günlerde teslim edilecek.

Özellikle buralarda dükkan sahibi olan ticarethanelerini işleten vatandaşlarımızın geçici anlamda bazı yerlere taşınması fikri ortaya çıktı. Bunları bakanlığımızla görüşeceğiz, sonuç itibari ile bu mahalle ve caddelerimiz çok daha güzel hale gelecek” dedi.

BİZLERE GÜVENSİNLER

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ise şöyle konuştu: “Başkanımız teknik olarak ve bölgenin hassasiyeti bakımından yapılması gerekenleri söyledi. Biz de bu noktada inşallah hem bu sürecin takibi hem bilgilendirilmesi hem de milletimizin istek ve taleplerini takip edeceğiz. Bu takip hem seçim öncesinde hem seçim sonrasında olmak üzere milletimize, Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı'na yakışır bir şekilde olacak. Bunu bu şekilde hep birlikte yürüteceğimizi ifade ediyorum. Bizlere güvensinler. Allah'ın izniyle bu şehri tekrar çok çok daha dirençli, koordinasyonu çok çok daha iyi yapacağız.

Vatandaşlarımızın 31 Mart'tan itibaren gördükleri, yaşadıkları bir süreç olacak. Biz de milletimizin o memnuniyetini bugünkü beklentilerindeki gibi yerine getirmiş olacağız ve göreceğiz. Şimdiden o gayretle, o azimle çalışmaya devam ediyoruz. ”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol