banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

AKPINAR,
 16 Nisan'daki referandumun siyasi partilerin seçimi olmadığını söyleyen MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Akpınar, referandum çalışmaları kapsamında teşkilat üyeleri ile birlikte ev toplantıları yaparak halktan evet için destek istediklerini belirterek, "Esnaf ziyaretlerimizde, toplantılarımızda referanduma neden evet denilmesi gerektiğini anlattık, anlatıyoruz. Teşkilat olarak sandık görevlilerimiz de hazır. Bizler, Dulkadirdoğlu ilçe teşkilatı olarak genel başkanımızın bize işaret ettiği yolda emin adımlarla yürüyoruz, ilerlemeye de devam edeceğiz" dedi.

29 NİSAN'DAKİ İLÇE KONGRESİ

Referandumun ardından ilçe teşkilatı olarak genel kurula gidileceğine de dikkat çeken Mustafa Akpınar, referandum sürecinin, sandıktan çıkan kararın ülkemize, milletimize fayda sağlamasını temin ettiğine ilişkin dilek ve temennilerinden sonra, sözü 29 Nisan'da yapılacak ilçe kongresine getirerek, hâlihazırda başka aday görünmediğini kaydetti, kongreye tek adayla gidileceğinin muhtemel olduğunu belirttikten sonra son olarak da MHP'yi güzel günlerin beklediğini sözlerine ekledi.

Akpınar, teşkilatçı yapısı ve vatandaş ile sağlıklı ve sıkı diyalog kurabilen siyasi özelliği ile de tanınıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol