banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

16 NİSAN’DA “EVET'E” GÜÇLÜ DESTEK
 Son olarak Genel Merkezi Ankara’da bulunan PARLAMENTERLER DERNEĞİ 16 Nisan’da yapılacak Referandumda EVET diyeceklerini açıkladı. 23. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili MHP MYK Üyesi Mehmet Akif PAKSOY’un Genel Sekreterliğini yürüttüğü Parlamenterler Derneği Yönetimi Kurulu bugün kapsamlı bir BASIN AÇIKLAMASI yaparak NİÇİN EVET dediklerini kamuoyu ile paylaştı.

PARLAMENTERLER DERNEĞİ yaptığı basın açıklamasıyla; HAYIR cephesinin ‘rejim değişecek, TBMM işlevsiz kalacak, tek adam yönetimi olacak, Türkiye otoriter/totaliter bir yönetime kayacak” gibi Anayasa Değişiklik Paketinde yer almayan iddiaları tek tek cevaplayarak EVET gerekçelerini açıkladı.

 Bölücü terör örgütü PKK ve FETÖ tehlikesine de dikkat çekilen Basın Açıklamasında Cumhurbaşkanın halk tarafından seçilmesinin kabulünden sonra ortaya çıkan fiili duruma çözüm bulmak amacıyla MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’nin geçen yılın Ekim ayı ortalarında yaptığı çağrının devlet adamı vakarına yakışır bir davranış olduğu vurgulanarak Türk Milletinin de bu müspet değişikliğe EVET oylarıyla destek vereceğine inandıkları ifade edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol