banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU'NDA MHP'YE BÜYÜK KATILIM
 2500 kişilik oy potansiyeline sahip Orçan ve Oğul aileleri, Cuma günü Cuma Namazı sonrası Türkoğlu Seçim Bürosunda düzenlenecek programla desteklerini açıkça beyan edecekler.

Desteklerin her geçen gün arttığı Cafer Güçlü, bu seçimden zaferle çıkacaklarını ifade ederek, Cuma günü katılımları coşkulu bir programla gerçekleşecek olan Orçan ve Oğul ailelerine bunun yanı sıra kendisini yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerine teşekkür etti. 

Seçim çalışmalarını hızla sürdüren, sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayan Güçlü; “Alanında uzman kişiler tarafından hazırladığımız projelerimiz ile ilçe halkımız bizim hizmette ne kadar kararlı olduğumuzu gördü ve inandı.

Çünkü biz halkımızın sorunlarını, beklentilerini, ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Projelerimizi de ihtiyaçlar doğrultusunda hazırladık. Uçuk kaçık projelerle değil, gerçekçi vaatlerle halkımızın karşısına çıktık.

Önceliğimiz mevcut sorunlarıdır çözümüdür. Devamında yapacağımız hizmetlerde ilçemizin örnek ilçe olması yolunda yapılacak hizmetlerdir” dedi.

Türkoğlu’nun 5 yılda örnek ilçe olacağını ifade eden Güçlü, çalışan işçilerin kaygılarını da şu şekilde cevaplandırdı: “Biz halkımızın hayatını kolaylaştırmak, yaşam standardını yükseltmek için bu göreve talip olduk. Asla mevcut çalışan işçiler işten çıkarılmayacak ve yeni kadrolar açılacak. 

İlçemizde yapacağımız çalışmalarla da yeni istihdam alanları sağlayarak işsizlik problemini çözeceğiz.”

Ekonomik, sosyal, kültürel vs. her alanda ilçesinin hak ettiği hizmeti alabilmesi için hazırladığı projelerine den de bahseden Güçlü;

İlçemize yakışır yeni bir belediye sarayı kazandıracağız

Çeşitli etkinliklerin yapılabileceği bir KÜLTÜR SARAYINI ilçemiz halkına sunacağız.

Belediyemize ait araç parkurunu genişletip, ihtiyaçlarımız ölçüsünde iş makinelerimizin sayısını arttıracağız

Kendi parke ve asfalt şantiyemizi kurarak belediyemiz sınırları içerisinde asfaltsız ve parke taşsız cadde ve sokak bırakmayacağız.


İÇME SUYU PROJESİ

Halkımızın sağlığını tehdit eden içilebilir kalitesi çok düşük içme suyu sorunumuzu yeni su kaynakları bularak çözeceğiz.

İMALİ DERESİNİN ISLAHI

İmalı Deresini kapatarak oluşacak uzun ve geniş alan üzerine, halkımızın boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilecekleri Avrupai standartlarda spor aletleri olan yürüyüş parkuru, her iki tarafına Çay Bahçeleri ve Cafeler Kazandıracağız.

ALTGEÇİT ÇALIŞMASI

Trafik kazalarını ve can kayıplarını, Nurdağ – Kahramanmaraş karayolu üzerinde bulunan Şekeroba, Beyoğlu, Türkoğlu ve Kılılı yerleşim alanlarına altgeçitler yaparak önleyeceğiz.


AKILLI KONUT PROJEJİ

İlçemiz sınırları içerisinde Kooperatifler Kurarak ihtiyaca göre 1500- 3000 arası kendi enerjisini kendi üretebilen akıllı konutlar üretip, dar gelirli vatandaşlarımıza maliyet fiyatı üzerinden uygun taksitlerle satışını sağlayacağız.

Evini kendi yapmak isteyen dar gelirli vatandaşlarımıza ise; belediye yetkilerinin el verdiği ölçüde yardım sağlayacağız.

 İlçemize Avrupa standartlarında bir otogar mutlaka kazandıracağız.

Çağdaşlık seviyesini yakalamış büyük kentlerde olduğu gibi toplu taşıma araç güzergâhlarına kapalı yolcu bekleme duraklar yapacağız.

Belediyemiz sınırları içerisinde ihtiyaç duyulan her bölgeye üstü kapalı modern semt pazar yerleri yapacağız.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

İlçemizin sosyal ve ekonomik yapısına ait bilgi bankası oluşturularak, bütün ihtiyaç sahiplerine ulaşacağız.

Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız. Barınma, gıda, kişisel bakımları belediyemiz tarafından hizmet olarak sunulacaktır. Ayrıca yeni belediye sarayımızın bünyesinde kuracağımız yemekhaneden de faydalanmalarını sağlayacağız.  

Yeni evlenecek ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza düğün yardımı ve yine ekonomik durumu olmayan evli çiftlerimizin bebeklerine süt, mama ve bez yardımı yapacağız.

Kadınlarımızın evde ürettikleri gıda ve el sanatları gibi ürünleri sergileyip, satışa sunabilecekleri kadın el emeği merkezi kuracağız.

GENÇLİK BİLGİ EVLERİ

Gençlerimizin çeşitli konularda araştırma yapabilecekleri bilgisayar donanımlı internet ortamı oluşturacağız. 

İlçemiz gençliğini spora teşviki açısından ihtiyaç duyulan her yere sportif aktivitelerini yapabilecekleri tesisler kazandıracağız.

Türkiye Yüzme şampiyonasına ev sahipliği yapabilecek ölçüde olimpik yüzme havuzu yapacağız.

Türkoğlusporun hak ettiği en üst seviyelere gelebilmesi için imkanlar dâhilinde bütün desteği sağlayacağız.

Halkımız, Belediyemiz hizmetlerimizden Cumartesi Pazar dâhil olmak üzere haftanın her günü muhatap bulacakları bir iletişim masası oluşturacağız.

Mücavir alan sınırları içerisinde vatandaşlarımızdan ve resmi kurumlardan gelen şikâyet, istek ve önerileri değerlendirerek teknik ve ekonomik olarak çözüm üreteceğiz.

Bütün projelerimizi engelli vatandaşlarımızı da düşünüp planlayarak hayata geçireceğiz.

Halkımızın huzuru ve sağlığını tehdit eden Çevlik’te bulunan taş ocağının faaliyetlerini durdurmak için gereğini yapacağız.

İlçemiz belediye hudutları içerisinde olan bölgelere ihtiyaç sayısı kadar taziye evleri ve gereken yerlere de taziye çadırları temin edeceğiz.

İlçemizin en büyük eksiklilerinden biri olarak gördüğümüz bir Konuk Evini ilçemize kazandıracağız.

Tüm mezarlıklarımızda bakım ve iyileştirme çalışmaları yaparak,  haftanın her günü görevliler bulunduracağız.

Ayrıca bir Mezarlık Bilgi Sistemi oluşturacağız.

ÇEVRE DÜZENLEMESİ

İlçemizin giriş ve çıkış güzergâhlarında çevre düzenlemeleri yaparak, ilçemize ilk kez gelenlerin hafızalarında iz bırakacak bir gürünüm kazandıracağız.

Belediyemiz hudutları içerisindeki bulunan bütün merkezi yerlere ve özellikle kuracağımız üstü kapalı semt pazarlarında mutlaka umumi tuvaletler yapacağız.

İlçemizde Ziyaret Tepe adıyla bilinen ilçemizin görüntüsünü bozan maden sahasının kapatılmasını sağlayarak, o bölgede yapacağımız mesire alanını halkımızın kullanımına sunacağız.

Halkımızın ekonomisine katkı sağlamak için yeni iş alanlarının oluşturulmasına öncülük ederek kolaylıklar sağlayacağız.

Üretken Belediyecilik anlayışımız ve Hizmet dağılımında adil olmak kararlılığımızla, ilçe belediyemizi ilgilendiren bölümlerini biz, büyükşehir belediyesini ilgilendiren bölümlerini ise büyükşehir belediyemizle maksimum uyum içerisinde koordineli olarak hızla hayata geçireceğiz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol