banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

“TÜRKİYE’NİN YILDIZI OLAN BİR KAHRAMANMARAŞ DÜŞLÜYORUZ”

Erkoç, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Veremle Savaş Eğitimi Haftası kapsamında düzenlenen seminere katıldı. Eğitimin ardından teşkilat üyesi kadınlarla sohbet eden Erkoç, bir milletin geleceğe güvenle yürüyebilmesinin ancak sağlıklı fertlerle olacağını söyledi.

Türkiye’nin AK Parti iktidarıyla çok güçlü bir sağlık sistemine kavuştuğunu ifade eden Erkoç, Kahramanmaraş’ın da sağlık yatırımlarından en iyi şekilde faydalandığını belirtti. İl merkezine yapılan 2 büyük hastanenin yanı sıra, Ekinözü’nün de dahil edilmesiyle bütün ilçelerin devlet hastanesine kavuştuğunu ifade eden Erkoç, bundan sonraki süreçte de sağlık çalışmalarına büyük önem vereceklerini dile getirdi.

“Bir milyon 63 bin 500 insanımızın daha sağlıklı, daha huzurlu ve daha mutlu yaşadığı bir kent inşa etmeyi amaçlıyoruz” diyen Erkoç, şunları kaydetti:

“Ülkemizin çok güçlü bir sağlık sistemi var. Hem sosyal güvenlik açısından hem de sağlık yatırımları açısından çok önemli yol kat ettik. Biliyorsunuz bu noktada Kahramanmaraş’ımız da büyük ivme kazandı. AK Parti iktidara geldiğinde tam teşekküllü bir yoğun bakım ünitesi dahi olmayan şehrimiz, şu anda çağ atladı. 2 dev sağlık yatırımı olan Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve Tıp Fakültesi’ne kavuştuk. Bunlar Kahramanmaraş’ımız için çok acil ve önemli yatırımlardı. Çünkü insanlarımız tedavi için her gün Gaziantep, Adana, Ankara ve İstanbul’a gitmek zorunda kalıyordu. Çok şükür 10 yıllık sürede bu yatırımları hayata geçirdik ve insanlarımızın hizmetine sunduk.”

Büyükşehirle birlikte bu hizmetlerin artarak devam edeceğini vurgulayan Erkoç, “Şimdi de büyük şehir olduk ve kurulacak ilgili daire başkanlığımız da bu konuda çalışmalar yapacak. Emin olun Kahramanmaraş’ımızdaki her insanımızın mutlu, huzurlu ve sağlıklı yaşaması için her türlü gayreti göstereceğiz. Yani bu şehirde yaşayan bir milyon 63 bin 500 insanımız inşallah daha sağlıklı, daha huzurlu ve daha mutlu olacak” diye konuştu.



AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nursel Reyhanlıoğlu’nun da yer aldığı toplantıda katılımcıların sorularına da cevaplar veren Erkoç, Türkiye’nin yıldızı olacak bir şehir düşlediklerini söyledi. Erkoç, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Herkesin gıpta ile seyrettiği bir Kahramanmaraş düşlüyoruz. Her tarafıyla yalnız merkeziyle değil ilçeleriyle, köyleriyle beraber Türkiye’nin örnek aldığı, herkesin yaşamak istediği bir Kahramanmaraş düşlüyoruz. Bunun için de büyük projelerimiz var. Örneğin bizim altın gibi arsalarımızda insanlarımız gayrı sıhhi evlerde yaşamakta. Başta kentsel dönüşümle beraber, yeni uydu kentler ve konut yatırımlarıyla insanımızı daha sağlıklı, daha nitelikli konutlara taşıyarak, daha sıhhatli ortamlara kavuşturacağız. Kahramanmaraş’ımızı Türkiye’nin en yaşanabilir haline getirmek için durmadan, yorulmadan, gece gündüz çalışacağız.”

ESNAFIN SESİ: “BAŞKANIM VİZYONUNUZA İNANIYORUZ”

Öte yandan seçim çalışmalarını da sürdüren Erkoç, Fatih Mahallesi esnafını ziyaret etti. Çevre mahalle muhtarları ile kendi çalışma arkadaşlarının da katıldığı gezilerde esnafları dinleyen Erkoç, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı.

Erkoç’a sarılan ve sohbet eden vatandaşlar, “Başkanım vizyonunuza ve yapacaklarınıza inanıyoruz” diyerek, başarı dileklerini ilettiler. Gördüğü ilgi karşısında mutluluk duyan Erkoç ise bu güvene layık olacaklarını kaydetti.

Ziyaret ettiği işyerlerinde insanlarla tek tek görüşen ve taleplerini alan Erkoç, “Bu sevgi, bu ilgi, bu destek bizleri mutlu ediyor ve güç veriyor. İnşallah 30 Mart seçimlerinden de alnımızın akıyla çıkarak, yolumuza devam edeceğiz. Milletimizle el ele vererek, şehrimizi her alanda en iyi noktalara taşıyacak hizmetleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu.











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol