banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

TÜMSİAD VE BEŞİR DERNEĞİNDEN HUZUREVİNE ZİYARET

TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, yaşlıların ellerinden öperek hayır dualarını beklediklerini belirtti. TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, kandil simitlerini huzurevi sakinlerine dağıttı.
TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Çekici, ziyaretin Allah rızası için yapıldığını kaydederek, “Mevlit kandilimizi, değerli büyüklerimize hatırlatmak, kandillerini kutlamak kendilerine bir kandil simidi ikram etmek vesilesiyle buradayız” dedi.TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyarete katılan Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gaziantep Temsilcisi Mustafa Şen ise
“Burada büyüklerimizi kandil münasebetiyle, hem onların gönüllerini almak hem birer küçük ‘kandil simidi’ hediye etmek istedik”
TÜMSİAD Gaziantep Şubesi üyeleri ve Beşir Derneği üyeleri yaşlılarla samimi sohbetler ederek hepsinin ellerinden öperek ayrı ayrı vedalaştı. Huzurevi sakinlerinin ziyaretten dolayı bir hayli memnun kaldıkları gözlenirken, huzurevi sakinlerinden Erol Demirci, kendisinin kaleme almış olduğu ‘Yunus Emre’nin Aşkına’ adlı şiirini TÜMSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Çekici’ye hediye etti.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol