Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

TEŞEKKÜRLER RÖNESANS
 Kahramanmaraş’ın sosyal dokusuna hitap edecek şekilde düzenlenen ve 36 dönümlük alana kurulan bölgenin en büyük, kentin ilk büyük AVM’si olma özelliğini taşıyan Piazza, 26 Nisan günü gerçekleşen muhteşem açılış ile halka kapılarını açarken, açılışa ünlüler de katıldı. 5  katlı olarak inşa edilen ve 160’a yakın ulusal ve uluslar arası markaya ait mağazada, insanların yeni buluşma adresi, merkezi olacak.

Açılış konuşmasını yapan Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Erman Ilıcak, açılışa katılan konukları selamladı, ardından AVM’nin Kahramanmaraş serüvenini özetledi, her şeyin Kahramanmaraş için tasarlandığını, bu AVM’nin firmanın 10. yatırımı olduğunu ve hizmete girmesiyle birlikte halkın buluşma noktası olacağını belirterek, eğitim adına da bir müjde verdi, “200 milyon liralık bir yatırımı hizmete açacağız bugün. Biz de mutluyuz. Baştan beri belediye başkanımız bize hep destek oldu, önümüzü açtı, imkanlarını seferber etti. Kendisine huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Bir de anaokulu sözümüz vardı. Bizim de çorbada tuzumuz bulunsun istedik ve firmamızın yapacağı anaokuluna da izin verirseniz Necati Çetinkaya ismini vereceğiz” dedi ve salon alkışa boğuldu.


POYRAZ; “ÇOK MUTLUYUM, ÇOK…”

Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ise, mutluluğunu dile getiren cümlelerle girdi konuşmasına, emeği geçenleri kutladı, burasının eskiden otogar olduğunu, yaklaşık 51 milyona satıp,  5 milyona yeni otogar yaptıklarını belirttikten sonra, Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmaya hazır olduğunun da altını çizdi; “İnsanlarımız alışveriş için komşu illere gidiyorlardı. Artık komşu iller buraya gelecekler. Rönesans bu yatırımı yaptı, 200 milyon liralık, bu tesisi buraya kurdukları için asla pişman olmayacaklar. Başından beri işin temelinde biz vardık. Arsayı satarken, temelini atarken ve hizmete açarken… Güzel ve yaşam merkezi olmuş, emeği geçenleri kutluyorum” dedi.


ERMAN İLE GURUR DUYUYORUM!

Bunu söyleyen Malatyalı bir milletvekili. Eski valilerden. Mehmet Sağlam ile özel dostluğu olan, valimiz Şükrü Kocatepe’yi de yakından tanıyan Necati Çetinkaya, Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ı çok iyi tanıdığını, onunla gurur duyduğunu söyledi, “Bu eseri, bu muhteşem yapıyı 15 ayda tamamladılar, bu büyük bir başarı” diye konuştu ve Mehmet Sağlam ile siyasete birlikte girdiklerini, özel dostlukları olduğunu dile getirip, çok başarılı bir siyaset adamı ve akademisyen olduğunu sözlerine ekledi.

BU ŞEHİRDE ANILARIM VAR!

Geçmişte Maraş’ta valilik yapan, İçişleri eski Bakanı, AK Parti’nin mihenk taşlarından olan Abdulkadir Aksu ise, konuşmasının başında ‘hemşerilerim…”  diye söze başladı, bu şehirde anıları olduğunu, bu şehrin havasını soluyup, suyunu içip ekmeğini yediğini söyledi, bu eseri kazandırdığı için Rönesans’a teşekkür etti; “Kahramanmaraş Büyükşehir oldu. Sevindim. Yakışmış. Size de böyle büyük AVM layıktı. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu ve ardından da Rönesans’ın bir anaokulu yaptığı gibi, Necati Çetinkaya’nın isminin verilmesinden duyduğu mutluluğu ifade etti, tebriklerini sundu.


BU TESİSE SAHİP ÇIKMALI

Bu temenniyi dile getiren de TBMM Başkanvekili Prof.Dr.Mehmet Sağlam oldu. Çok önemli ve bölgenin en büyük AVM’sinin açılışında bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederken, emeği geçenleri kutladı. “Bu tesis artık bizim, Kahramanmaraşlıların. Sahip çıkılması lazım, çünkü bu mekan bir cazibe, bir buluşma noktası olması açısından çok önemli. Belediye başkanımız da büyük hizmetler, emekler ve destekler vermiş, kendisine de teşekkür etmeden geçemeyeceğim, hayırlı uğurlu olsun!” dedi ve Necati Çetinkaya dostu için de güzel cümlelerle sözlerine nokta koydu.

VE MUHTEŞEM FİNAL, KURDELA…

Konuşmaların ardından beklenen yaşandı. Platforma çıkan konuklar, hayırlı uğurlu olsun dilek ve temennisi ile kurdelayı kestiler, sonra da AVM içindeki bazı satış noktalarını gezdiler.

Bölgenin sadece ekonomisine değil sosyal hayatına da büyük katkı sunması beklenen AVM’de yaklaşık 2.500 kişi istihdam edilirken, coşkulu ve muhteşem kalabalık ile AVM halkın taleplerini karşılamak üzere hizmete girmiş oldu.

Açılış törenine ayrıca Vali Şükrü Kocatepe, AK Partili milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç, Başsavcı Mustafa Küçük, KSÜ Rektörü Prof.Dr.Fatih Karaasalan, TSO Başkanı Kemal Karaküçük, İGM Başkanı Mustafa Özsoy, Baro Başkanı Metin Doğan, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, ana kent belediye ve ilçe belediye başkanları, çok sayıda bürokratlar, basın ordusu ve vatandaşlar katıldı.























Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol