banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

TB’DAN 5 YILDIZLI HİZMET!
 Oda ve Borsaların üyelerine beş yıldızlı hizmet sunması amacıyla geliştirilen TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Sistemi sertifika töreni Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde gerçekleştirildi. Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran BALSUYU, Meclis Başkanı Mehmet TAŞ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ökkeş KARAYAĞLI, Genel Sekreter Ahmet BALBABA ve Akreditasyon Sorumlusu Tarık YÖRÜKOĞLU sertifikalarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Halim Mete’den aldı.

Akredite olan ve akreditasyon süreci devam eden toplam 221 Oda/Borsanın Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri ile Genel Sekreter ve personelinin katıldığı törenin açılışında konuşan Hisarcıklıoğlu; göreve geldikleri günden itibaren "takip eden" değil, "yönlendiren", "yol açan" olmayı amaçladıklarını ifade ederek, akreditasyon sisteminin hizmet kalitesinin standardizasyonu açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.


Akredite olan oda/borsaların, 5 yıldızlı oda/borsa sayılacağını bildiren Hisarcıklıoğlu, akreditasyon belgesi alan 21 oda/borsa ile 5 yıldızlı hizmet verme noktasına ulaşan oda/borsa sayısının 152'ye ulaştığını, akreditasyon çalışmaları süren 69 oda/borsa da sertifikasını aldığında 5 yıldızlı oda sayısı 221'e ulaşacağını, hedefin 365 oda ve borsanın tamamının akreditasyon belgesi alması olduğunu belirtti.

Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti: "Bu belge, Londra'da, Paris'te, Berlin'de oda/borsa üyeleri hangi hizmeti alıyorsa, bizim odamız ve borsamızdan üyelerimizin de aynı kalitede hizmet alacağının garantisidir. 221 oda/borsamız belgesini aldığında, oda borsalarımızın yüzde 60'ı akredite olmuş hale gelecektir.


Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Duran BALSUYU ise yaptığı açıklamada KTB nin üyelerine 5 yıldızlı hizmet verdiğini, hizmetin kalitesini arttırmak için var güçleri ile çalıştıklarını Kahramanmaraş Ticaret Borsasını daha ilerilere taşıyacaklarını belirtti.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol