banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

SANKO’YA GUINNESS REKOR SERTİFİKASI
 SANKO Holding ve Sanko Park AVM’ye, Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenecek törende, kurumsal sponsorluğu üstlenerek rekora katkı sağlayan Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Kaymakamlığı ve Şehitkamil Belediyesi ile birlikte “Guinness Rekor Sertifikası” verilecek. 

Anadolu Süsleme Sanatları Kültür Eğitim ve Tanıtım Derneği Başkanı, ebru sanatçısı Mesut Osmanlıoğlu, ebru sanatçısı Leyla Osmanlıoğlu ile birlikte düzenledikleri “Ebru Sanatı ile Guinness Rekor Denemesi” nin tescillendiğini anımsattı.

Osmanlıoğlu, rekor denemesini, 14 Eylül 2013’te düzenledikleri 2. Dünya Ebru Günü etkinlikleri kapsamında, Türkiye’den ve yurtdışından 99 ebru sanatçısının katılımıyla Sanko Park AVM’de gerçekleştirdiklerini kaydetti.


Bir önceki rekorun (41,50 m2) çok üstüne çıkarak 76,47 m2 ile gerçekleştirdikleri çalışma sonrası hazırladıkları dosyayı İngiltere’deki Guinness merkezine gönderdiklerini belirten Osmanlıoğlu, şöyle devam etti;

“Rekorumuz tescillendi. Bize inanarak desteklerini esirgemeyen kurum sponsorumuz

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Asım Güzelbey’e, ana sponsorumuz SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdülkadir Konukoğlu’na, rekor denemesinde yanımızda olan ve rekora ilk boyayı atan Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Adil Sani Konukoğlu’na ve Sanko ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Guinness Rekor Tescili sadece benim ve eşimin adına alınmadı. Başta ana sponsorumuz SANKO Holding’e, resmi kurum sponsorlarımız Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Kaymakamlığı, Şehitkamil Belediyesive Sanko Park AVM adına alındı. Diğer bir ifade ile Gaziantep, Gazi unvanının yanı sıra, Guinness Rekor Tescilli şehir oldu. 13 Ocak Pazartesi günü düzenlenecek törenle, kurum yöneticilerine Guinness rekor tescil belgelerini takdim edeceğiz.”


SANKO PARK

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros,  İpekyol,  Defacto, Mango, Koton, Flo, Stefanel ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık bir milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park AVM, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol