banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

SANKO MAKİNA VE BAŞAK TRAKTÖR GAPTARIM FUARI’NDA
 Akort Fuarcılık tarafından, Gaziantep Sanayi Odası desteğiyle eşzamanlı düzenlenen ’5. GAPTARIM’’ ile ‘’10.  Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı” (GAPFOOD),Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

Fuarda en iyi ve en büyük tanıtım stantlardan birisini açan Sanko Makina ve Başak Traktör, standında, SankoMakina'nın Gaziantep tesislerinde ürettiği MST marka bekoloderler (kazıcı-yükleyici) ve telehandler (teleskopik forklift) ile Sakarya’da bulunan fabrikada üretim yapan Başak Traktör’ün farklı segmentlerdeki değişik traktörleri sergileniyor.


Ziyaretçilerin büyük ilgisini çeken standı,  açılışa katılan Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Yılmaz da ziyaret ederek, Sanko Makina ve Başak Traktör ürünlerini yakından incelediler. Teknik ekipten,  bilgi aldılar.

Son derece hareketli geçen stantta, yoğun ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildiği de dikkat çekti. Bu arada, fuara gezmek için gelen ses sanatçısı Mahmut Tuncer de Sanko Makina ve Başak Traktör standını dolaştı.

Fuar, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 9 Şubat’a kadar açık olacak. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol