banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

SANKO HOLDİNG ŞİRKETLERİNİN İHRACAT GURURU
 Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından, her ay başka bir şehirde açıklanan ihracat rakamları Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin katılımıyla, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’nde (GAİB) düzenlenen toplantıyla kamuoyuna duyuruldu..

İhracat rakamlarının açıklanmasının ardından, Türkiye genelinde en çok ihracat yapanGAİB üyesi firmalara, plaket ve takdirname verilen ödül törenine geçildi.

Törende, SankoHolding’in  4 şirketi de ödüle layık görüldü. Sanko Dış Ticaret A.Ş.'ye iki ödül verildi. Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu, TİM’in ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’den aldı.


TİM ödüllerinin verilmesinin ardından, GAİBödüllerinin dağıtılmasına geçildi. Zeybekçi, Şahin, Büyükekşi, GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz ve Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sami Konukoğlu, Sanko Dış Ticaret’in ödülünüSanko Dış Ticaret Müdürü Gökhan Anlaş’a, Sanko Tekstil’in ödülünü Yönetim Kurulu Danışmanı Gökhan Aydın’a, Süper Film Ambalaj Sanayi’nin ödülünü Süper Film Genel MüdürüGültekin Savaşkan’a veÇimko Çimento’nun ödülünüÇimko Çimento Genel Müdürü Hakan Özkök’e verdiler.

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nun da katıldığı tören, ödül alanların toplu fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol