banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

SALDIRI SONUCU ÖLEN GAZETECİ İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI
 27 Ocak pazartesi günü, Bahçelievler Camiinde kılınan ikindi namazı sonrası, merhum Cengiz Akyıldız için fatiha okundu, dualar edildi.

Merhum gazeteci Cengiz Akyıldız için kılınan gıyabi cenaze namazı sonrası, üzerine Türk bayrağı örtülmüş temsili taput önünde konuşan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, hain saldırıyı kınadıklarını belirterek, MHP’nin yükselen gücünü kırmak isteyenlere halkın 30 Mart’taki mahalli seçimlerde gereken dersi ve cevabı vereceğini söyledi.

Cenaze namazı sonrası bir gurup terör örgüt elebaşısı Abdullah Öcalan ve iktidar aleyhine sloganlar atarak olay yerini terk ettiler.


ÇOK SAYIDA PARTİLİ VE VATANDAŞ KATILDI

Bahçelievler Camiindeki gıyabi cenaze namazına MHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Tahir Akgemci, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Onikişubat İlçe Başkanı Mesut Tosun, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı  Mustafa Akpınar, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Kaplan, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Yunus Emre Erbilir ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile, çok sayıda partili ve cami cemaati katıldı.

Bu arada, kılınan gıyabi cenaze namazı öncesi, bir gurup emniyet mensubunun, hemen bitişikteki AK Parti seçim bürosu yanındaki Başbakan Erdoğan resimli panoyu koruduğu dikkatlerden kaçmadı.















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol