banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

SAĞLIK-SEN’DEN KAHRAMANMARAŞ’TA BİR İLK DAHA!
 ‘’Sağlık Sen Kahramanmaraş İl Başkanlığımızın yoğun girişimleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yöneticilerinin gayretleri sonucunda Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kampüsü İçerisinde bulunan Kreş Ünitesinin ihalesi yapılmış  olup en kısa zamanda hizmete açılacaktır.

Sağlık personelimizin çocuklarının hizmetine girecek olan bu kreş sayesinde, Necip Fazıl Şehir Hastanesinin yerleşim yerlerine uzak olması sebebiyle daha önceden bakıcı ve kreş problemi başta olmak üzere bir çok maduriyet yaşayan sağlık personelimiz ve çocukları için sosyal sendikacılığın sorumluluğunu taşıyan Sağlık Sen olarak personelimiz konusunda hassasiyetimizi bir kez daha ortaya koyduk. Kreş problemine odaklandık. Bu hususun çözümü için gereken adımların atılması konusunda yoğun gayret sarfederek kreş ihalesinin tamamlanması noktasında girişimlerde bulunduk ve bu konuda nihai amacımıza ulaşmış olduk’’ dedi.


Sağlık Sen İl Başkanı DEMİRCİ sözlerine şöyle devam etti :

‘’Açılacak olan bu kreş sayesinde gece gündüz demeden özveriyle çok zor şartlarda kesintisiz hizmet veren sağlık çalışanlarımızın çocukları uzman çocuk gelişimciler ve kreş öğretmenleri gözetiminde daha iyi şartlarda eğitim alarak yetişmiş olacaklar dedi. Ayrıca  Hastanemizin bahçesine açılacak olan  bu kreş ile Necip Fazıl Şehir  Hastanesi yeni bir vizyon kazanmış olacak. Bu kreşin açılmasında emeği geçen başta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Sayın Kamil TÜRKMEN olmak üzere tüm yöneticilerimize sağlık çalışanları ve yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyoruz’’ dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol