banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

SABANCI “MİMARLARIMIZIN GÖRÜŞLERİ BİZİM  İÇİN ÖNEMLİ”
 Sabancı Mimarlar Odası Kahramanmaraş Şube Başkanı Enver Erdal ve Yönetimini Mimarlar Odası Binasında ziyaret etti. Sabancı, burada yaptığı açıklamada; “Mimarlar bizim için çok önemli. Sizlerin fikirleri önerileri bizler için çok değerli. İnşallah bize görev verilir ve Allah nasip ederde seçilirsek sizlere de danışacağımız konular olacak.  Bizim çalışmalarımızın merkezi insan olacak. İnsanın yanında da kurumlar olacak. Mesela teknik anlamda yanımızda Mimarlar Odamız, Mühendisler Odamız olacak. Kurum anlamında bunlar olacak. Bu kurumları  oluşturan kardeşlerimizden de fahri danışmanlıkları olacak. Yani hizmetin tam ortasına inşallah sizleri koyacağız. Eğer seçilir isek beraber çalışacağımız arkadaşlarımızı önce bir ziyaret edelim. Onlarla selamlaşalım. Onlara bu kanaatlerimizi ifade edelim. Onlar ve biz bu çalışmalara şimdiden başlayalım dedik ve onun için buradayız” dedi.



Sabancı
; “Mimarlar Odamızın desteğine ve bilgisine ihtiyacımız var. İçerisinde teknik tarafı olan tüm kurumları yarınlarla ilgili kanatlarımı paylaşarak ve onların kanatlarını da alarak donanımlı ve hazırlıklı hale gelmek istiyorum inşallah. Yarın bu kardeşlerimizle beraber bu şehri birlikte idare edeceğiz. Bunların hepsinin kanatlarının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu şehrin yeterince yetişmiş kadrosunun ve ekibinin olduğuna da inanıyorum. Olaki hep birlikte verdiğimiz karar şu ise dışarıdan da profesyonel bir destek almamız gerekiyorsa onu da mevcudumuzun üzerine ilave edeceğiz inşallah. Bu kardeşlerimizle şehrimizin yarınlarını hazırlayacağız ve 100 yıl ilerisini düşünerek çalışma yapacağız ve muhteşem 12 Şubatı ve marka şehrimizi hazırlayacağız” dedi.


Mimarlar Odası Kahramanmaraş Şube Başkanı Enver Erdal ise yaptığı konuşmada şunları söyledi;  “ Mimarlar Odası olarak sürekli gündemde olan bir odayız. Bizimle ilgili olan konulara dahil edilmek istenmesek dahi, zorla da olsa dahil olan bir yapımız var. İster siyasi iradenin hoşuna gitsin ister gitmesin, bildiğimiz doğruları da en yüksek sesle seslendirmeye devam edeceğiz. Bunları ifade ederken de çok önemli bir kriterimiz var. Hak ölçüsünde ifade etmek. Kentlinin haklının hakkı olanın yanında yer  alarak ses ve soluk olduk” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol