banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

REKTÖR KARAASLAN’DAN BAŞKAN DOĞAN’A ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ.
 Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanı iken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı açıklanın Fatih Mehmet Erkoç’un yerine Ak Parti İl Başkanı olarak atanan Av. Metin Doğan’ı ziyaret eden KSÜ Rektörü Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan  ‘Hayırlı olsun’ diyerek yeni görevinde başarılar diledi.
Ak Parti İl Başkanı Av.Metin Doğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; “Gözbebeklerimizden biri olan Sütçü İmam Üniversitesinin son yıllarda yapmış olduğu atalımlar bizleri gelecek adına gururlandırıyor. Biliyorum ki bu atılımlar ve başarılar artarak devam edecek. Sayın Rektörümün ve çalışma arkadaşlarının gayretlerini görüyoruz. Bunun en son örneğini Tıp Fakültesi Hastanemizin açılışının iki yıl öne alınarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlaması ile gördük. Biz hem Kahramanmaraşlı olarak hem de Ak Parti olarak her zaman üniversitemizin yanında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Sayın Rektörümün ziyareti bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Kendilerine çok teşekkür ediyorum"

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol