banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

ONİKİŞUBAT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TOPTAŞ’TAN TEŞEKKÜR

 Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Milletvekillerimiz, Cumhurittifakı il ve ilçe başkanlarımız, teşkilatımız ve hemşerilerimizin coşkulu katılımı ile aday tanıtım toplantımızı gerçekleştirdik.

İlçemizin yeniden imarı ve ihyası noktasında, milletvekillerimiz, teşkilatımız ve hemşerilerimizle çalışacağız. Tanıtım toplantımıza katılım sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.

Onikişubat Belediye Başkan Adayı Toptaş, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fırat Görgel ve ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte inşallah, 31 Mart tarihinde destan yazacaklarını da ifade etti.

“DEPREMDE YAŞAMINI YİTİREN TÜM VATANDAŞLARIMIZA ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM”

Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, geçtiğimiz yıl 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayınlayarak, “Kaybettiğimiz vatandaşlarımız rahmetle anıyor, yaralılarımıza şifalar diliyorum” dedi.

Başkan Adayı Toptaş, “Asrın Felaketinin yıl dönümünde, afetzede vatandaşlarımızın yarasını saran, vatandaşlarımızdan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bakanlarımıza, milletvekillerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve aziz milletimize teşekkürlerimi sunuyorum. Depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza bir kez daha  Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“DUALARIMIZI YALNIZ ŞAHSIMIZ İÇİN DEĞİL, AİLEMİZ, ŞEHRİMİZ, ÜLKEMİZ, İSLAM ALEMİ VE TÜM İNSANLIK İÇİN ETMELİYİZ”

Miraç Kandili dolayısıyla da bir mesaj yayınlayan Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş,  “Peygamber Efendimizin, Yaradan’ın huzuruna yükseldiği gece olan Miraç Kandilinin tüm İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.    Miraç Gecesi’nin insanlık için bir nevi kurtuluş olduğuna değinen Başkan Adayı Toptaş,  bu mübarek geceyi iyi değerlendirmek gerektiğini vurguladı. Yapılan ibadetlerin yanı sıra edilen duaların da büyük önem taşıdığını belirten Başkan Adayı Toptaş, “İçerisinde bulunduğumuz dönemde, İslam Alemi için birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla önem taşımaktadır.

Ülke olarak yaşadığımız deprem felaketi ile büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bu kandil gecesinde dualarımız, yüreğimiz, gönlümüz depremzede kardeşlerimizle. Bu vesileyle dualarımızı yalnız şahsımız için değil, ailemiz, şehrimiz, ülkemiz, İslam Alemi ve tüm insanlık için etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Rabbim, bir daha böyle acılar yaşatmasın. Miraç Kandilinin bütün insanlığa rahmet, sağlık ve huzur getirmesini diler, aziz milletimizin ve bütün İslam aleminin Miraç Kandilini kutlarım.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol