banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

NSR TURİZM OKUL GEZİLERİNE START VERDİ

Üstün hizmet anlayışı ve yaratıcı çözümleri ile müşteri odaklı çalışmayı hedefleyen ve deneyimli kadrosu ile yurtiçi ve yurtdışı uçak bileti, otel rezervasyonu, vize hizmetleri, yurt dışı turları, kültür turları, okul gezileri gibi tüm hizmetleri kalite ve güvenle sunan NSR Travel Turizm ve Seyahat Acentası, 7 yıldan bu yana kent halkına hizmet vermeye devam ediyor. Pandeminin en çok etkilendiği iş kollarından olmasına rağmen bu süreçten en az zararla çıkmayı başaran NSR Travel Turizm ve Seyahat Acentesi, pandemi tedbirlerinin kaldırılmasıyla eski günlerine dönmeyi hedefliyor. Bu çerçevede acentenin faaliyetleri, çalışmaları ve özellikle yeniden başlayan okul gezileri hakkında gazetemize değerlendirmelerde bulunan NSR Travel Turizm ve Seyahat Acentesinin Yönetim Kurulu Başkanı Nesrin Kısakürek, turizmle ilgili hemen hemen her konuyu çözüme kavuşturduklarını belirterek, “Dünyanın her yerine organizasyon yapacak güçteyiz, bilgi donanımındayız” ifadelerini kullandı.

“DÜNYANIN HER YERİNE ORGANİZASYON YAPACAK GÜÇTEYİZ” 20 yıldır turizm sektöründe olduğunu ve 7 yıl önce ise NSR Travel Turizm ve Seyahat Acentesini kurduklarını kaydeden Nesrin Kısakürek, acente hakkında şu bilgilere yer verdi: “Yaptığımız işlemler arasında turizmle ilgili hemen hemen her konuyu çözüme kavuşturuyoruz. Bunlar nedir derseniz? Yurt içi ve yurt dışı uçak biletleri, yurt içi ve yurt dışı otel rezervasyonları, vize hizmetleri, kültür turları ve okul gezilerimiz de olmak üzere Türkiye içerisinde birçok yere kültür turu yapıyoruz. Bu konuda giden misafirlerimizin hepsinden memnun dönüşler alıyoruz. Yurt dışına gitmek isteyen misafirlerimiz için vize hizmeti veriyoruz, yurt dışı turları organize ediyoruz, bunlar zaman zaman acentesi olduğumuz şirketler üzerinden olabilir, zaman zaman da kendi direkt organize ettiğimiz yurt dışı turları olabilir. Yeter ki bize gelip, ‘Biz şu kadar kişiyiz’ deyip istedikleri rotayı söyledikleri anda biz o bölgeye organizasyon yapıyoruz. Dünyanın her yerine organizasyon yapacak güçteyiz, bilgi donanımındayız.”

 “OKUL GEZİLERİNE ŞU ANDA BAYAĞI TALEP VAR”

 Okul gezilerinin yeniden başlaması hakkında da konuşan Kısakürek, “Pandemi sonrası okul gezileri yeniden başladı. Şu anda da en yoğun olduğumuz konu okul gezileri. Okul gezilerine şu anda bayağı talep var. Hatta bu hafta sonu 5 otobüs okul gezimiz var. Bunların 4’ü Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesine olacak, 1 okulumuz da Mardin-Şanlıurfa şeklinde olacak. Haftaya da yine farklı bir okul gezimiz olacak. Bu şekilde ilerliyoruz. Bayağı talepler alıyoruz. Okul gezisi hassas bir konu, sorumluluk isteyen bir konu. Özellikle hem taşımacı firmadan hem seyahat acentesinden istenen belli belgeler ve uymamız gereken kurallar var. Bu belgeleri hazırlayıp okullara iletiyoruz. Okullarda belgeler üzerinden Milli Eğitim’den de belli onay mercilerinden geçerek onay alıyorlar, ondan sonra turumuzu gerçekleştirebiliyoruz. Bunun için de tabii herkesin uymak zorunda olduğu belli kurallar var. Bunlar; aracımızın kalitesi, rehber bulundurma zorunluluğu, seyahat sigortaları bunları yerine getirmek zorundayız. Aksi takdirde bu işin ciddi sorumlulukları var” ifadelerini kullandı.

 “ACENTE OLMAYAN ŞİRKETLE SEYAHAT ETMELERİNİ ÖNERMİYORUZ”

 Acente tercih edilirken dikkat edilmesi gerekenleri de anlatan Kısakürek, “Bizler TÜRSAB’a bağlı bir acenteyiz. Acente olabilmemiz için TÜRSAB belgemiz olmak zorunda. Zaten onun dışında acente olunamıyor ama belgesi olmadan tur organizasyonu yapan kişiler var. Bunlar zaten yasal değil. Bu kişiler bahsettiğim konuları bizim kadar yerine getiremiyorlar. Hem giden kişiler mutsuz oluyor, sonuçta çok şikâyetler gidiyor ama belki fiyat biraz cazip diye tercih edilebiliyorlar ama acente ile gitmezlerse sonu hüsran oluyor. Bir acenteyi tabii ki seçebilirler ama değilse kesinlikle önermiyoruz. Acente olmayan şirketle seyahat etmelerini önermiyoruz” diye konuştu.
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol