banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

NERGİZ; SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ BİZDE
 MHP Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz’e ziyaretleri sırasında vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti.

Nergiz, katıldığı programlarda yaptığı konuşmasında, önce kısaca kendinden bahsederek ; “Yaklaşık 10 yıldır Kahramanmaraş Barosu’nda avukatlık yaparak, birçok vatandaşımızın haklarını savundum. Yine Kahramanmaraş Valiliği İnsan Hakları Komisyonu’nda görevimi yürütmekteyim. Şimdi de sizlere yerel yönetimlerde hizmet vermek için belediye başkan adayı oldum. Sizin kardeşiniz olarak, bacınız olarak desteklerinizi bekliyorum. Verdiğiniz destek sizlere hizmet olarak dönecektir” dedi.

“Bize destek verin, dertlerinizle vedalaşın” diyen Nergiz, ilçenin bütün sorunlarını bildiğine dikkat çekerek; “Büyükşehir yasasıyla artık köy kalmadı. Dolayısı ile nasıl hizmet alacağınız konusunda hepiniz kaygılısınız. Büyükşehir yasasını iyi bilen kadrolara şehri emanet etmelisiniz. Bu kadrolar ancak Milliyetçi Hareket Partisinde mevcut.


Bu gün MHP olarak, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Tahir Akgemci ile beraber bütün ilçe adaylarımızla omuz omuza vererek, Yüz ağartan yüz proje ile sizlere hizmet için yola çıktık.

Bizler çılgın projelerle değil, sizlerin ihtiyaçlarına cevap verecek gerçekçi projelerle karşınızdayız” diye konuştu.

Nergiz, konuşmasının devamında; “Soruyorum sizlere: Yollarınız yapılmazsa, evinizde sularınız akmazsa, ekip biçtiğiniz ürün değer kazanmayıp karnınız doymazsa, çılgın projeler neye yarar?  

Biz diyoruz ki; ihtiyaçlar doğrultusunda bütün vatandaşlarımızın doğumundan ölümüne kadar neye ihtiyacı varsa o hizmeti en üst seviyede sunacağız” dedi.

Hizmet için kadın erkek ayrımı yapılmasının yanlış olduğunu ifade eden Neslihan Koca Nergiz; “Şunun da unutulmaması gerek. Her kadının yüreğinde anne şefkati vardır. Bu duygu ile sorunları daha iyi bilir ve daha çabuk çözüm bulur. Kadının elinin değdiği her şey güzelleşir. 

Bende kardeşiniz olarak sizlere söz veriyorum, ilçemizi örnek, modern, yaşanası bir ilçe ilçe yapacağım” dedi ve destek sözünü aldı.

Gezileri sırasında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Tahir Akgemci, İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve parti yöneticileri de Neslihan Koca Nergiz’e eşlik etti.


HATİCE NERGİZ’İ UNUTMADI

Av. Neslihan Koca Nergiz, gezileri sırasında tedavisini en başından beri takip ettiği Türkiye’de ilk bayan yüz nakli yapılan Hatice Nergiz’i de ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Hatice Nergiz ve ailesi seçim çalışmalarının yoğunluğunda bile kendilerine vakit ayırdığı için Neslihan Koca Nergiz’e teşekkür ederek, çok duygulandıklarını ifade ettiler.

Neslihan Koca Nergiz’in,  tedavi süresince gösterdiği ilginin kendisine güç verdiğini söyleyen Hatice Nergiz; “Neslihan Ablamı belediye başkanımız olarak görmek istiyorum. Çok başarılı olacağına inanıyorum. Beni hiç yalnız bırakmadı. Bu kadar yoğunluğunun arasında beni ziyaret etmesi de beni çok duygulandırdı. Dualarım hep kendisi ile” dedi.

Hatice Nergiz’e hiçbir zaman kendisini yalnız bırakmayacağını yineleyen Neslihan Koca Nergiz; “Bu bir siyaset çalışması değil. Ben Hatice’yi mümkün olduğunca yalnız bırakmamaya çalıştım. O bizim kardeşimiz. Her zamanda yanında olacağım. Soyadımız aynı akrabalık bağımız yok. Fakat Hatice ile çok güçlü gönül bağımız var.

Biz siyaseti meslek olarak değil hizmet aracı olarak görüyoruz. Memleketimize hizmet etmek nasip olursa ne mutlu bize” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol