banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

NE AK PARTİ, NE CHP, İLLA Kİ MHP
 21 Ocak Salı günü, Şelale Park’taki buluşmada açılış konuşmasını yapan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, 3 aydan beri teşkilat olarak seçimlere hazırlanan en iyi parti olduklarını belirterek, bu süreç içerisinde köy ve mahalle ziyaretleri yanında, esnaf ziyaretlerini de gerçekleştirdiklerinin altını çizdi, bugüne kadar iktidardan hizmet alamamış Dulkadiroğlu ilçesinin ilacının, devasının aday gösterilen Av.Neslihan Koca Nergis olduğunu söyledi.

Akapınar, “Dulkadiroğlu ilçesinin sorunlarını biliyoruz. Adayımız Neslihan hanım, bu sorunların üstesinden gelebilecek yeteneğe ve tecrübeye sahiptir. Diliyorum ve umuyorum, 30 Mart sonunda üç hilal bayrağını burçlara dikeceğimize inanıyorum, teşkilatın içinden gelen biri olarak da adayımız Neslihan hanıma başarılar diliyorum” dedi.


Adaylığının camiada ve ailede heyecan yarattığını belirten MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı da, ilkin iktidarı eleştirdi, yoksulluğu, yolsuzluğu ve yoklukları gidereceklerini söyleyerek iktidara gelenlerin, bugün bu çukurda boğulduklarını iddia etti, bölgemizde arap baharının kan baharına dönüştüğünü ileri sürdü, akabinde sosyal yaşamdaki dengesizlikler nedeniyle de ahlaki çöküntünün tavan yaptığını belirterek, “2009’da safsata bir açılım süreci başlattılar, ki yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Bu süreçte, PKK’ya tavizler verdiler, Apo’ya sayın dediler, güneydoğu’yu Kürdistan ilan ettiler. Şimdi de paralel devlet çıktı karşımıza. 5 dönemdir aynı siyasi irade yönetiyor bizi. Ancak Kahramanmaraş hak ettiği hizmetleri alabildi mi, hayır. Bir bayan arkadaşımızla, Neslihan hanımla Dulkadiroğlu yolculuğuna çıktık. Gerek büyükşehirde, gerekse ilçelerimizde, insan odaklı, bir anlayışla MHP’nin başarısı için halkımızdan yetki istiyoruz. Adayımız Neslihan hanıma başarılar diliyorum” diye konuştu.


OKAY’I RAKİP OLARAK GÖRMÜYORUM

Son olarak konuşan MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av.Neslihan Koca Nergis ise, AK Parti’nin Dulkadiroğlu ilçe adayı Necati Okay’a başarılar dileyerek başladığı konuşmasında, ancak Okay’ı rakip olarak görmediğini iddia etti. Sonra da şunları söyledi; “Dulkadiroğlu 43 mahalle,  58 köy ve Baydemirli beldesi ile, 250 bin’lik bir nüfusa sahip. Seçmen sayısı ise 130 bin. Onikişubat ile Dulkadiroğlu’nu aynı fiziksel ve kentsel ölçüde değerlendirmek mümkün değil. Her iki ilçe arasında uçurumların olduğu fark edilmektedir.  Biz Dulkadiroğlu ilçesinin bütün sorunlarını biliyor, bu sorunlara mahalle mahalle teşhis koyduk. Bütün mahallerimizin ayrı ayrı sorunları var. bu sorunları sizi basın mensupları ile kısaca başlıklar halinde paylaşacak olursam, öncelikle ayrıştırıcı belediyecilik anlayışı değil, birleştirici belediyecilik anlayışını esas alacağız” dedi ve çalışmayı ibadet kabul eden halka inmiş, bir belediyecilik zihniyeti, adaletten şaşmayan, hukuku ön planda tutan, sevgi, saygı, dürüstlükle, halka ve hakka hesap veren bir belediyecilik anlayışını gerçekleştireceklerinin altını çizdi.


İMAR VE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖNCELİKLİ

Nergis, son olarak; “Bunları yaparken, çağdaş,  kalkınmacı, katılımcı ve şeffaflık içinde, plan-proje ve hizmetlerini tam kent sakinleri ile paylaşan, onlara her zamana paylaşım içerisinde olan bir belediyecilik anlayışı uygulayacağız. Dulkadiroğlu ilçesinde öncelikle imara konusunda, kentsel dönüşümde acilen yer altı hizmetlerinde ivedi olarak 5 yıllık çalışma programı yaparak ilçemizin mega bir ilçe olmasını sağlayacağız. İş ile işçiyi, hizmet ile toplumu, geçmiş ile geleceği birleştirerek, mağdur, çaresiz insanların gözü kulağı olacağız. sağlık, eğitim merkezleri ile gençlere spor salonları, kültür merkezleri ile topluma ve insanlarımıza yakın olup, fikir ile yatırımı birleştireceğiz. Engelli insanlarımız için yaşam ve günlük hayatta yaşayabilecekleri ve yaşantılarında yanında olacağımız bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz. Bütün bunları da kısa, orta ve uzun vadeli, acilliğine göre dizayn edip, toplum önderleri, sanayici, halk ve işadamlarımızı ile çözeceğime inanıyor, halkımızın bize inanmasını, güvenmesini ve bir defa bize yetki vermelerini bekliyorum” dedi ve sözlerini noktaladıktan sonra, basın mensuplarının gündem ve adaylığı ile ilgili soruları cevaplandırdı.


BABA KOCA; “ÇOK DUYGULANDIM”

Dulkadiroğlu ilçe belediye başkan adayı gösterilen Neslihan Koca Nergis’in babası, Göksun belediye eski başkanlarından Ramazan Koca da, bir soru üzerine duygularını anlatırken, “Kızımın aday gösterilmesi bizim için büyük bir onur, gururdur. Tabi ki haberi aldığımda çok duygulandım. Genel merkez ve teşkilata layık görmüş, kendisine başarılar diliyorum. Kızımın bu işi başaracağına inanıyorum” dedi.

Şelale Park’taki toplantıya ayrıca, MHP kardın Kolları Başkanı Halide Abken yanında, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Kaplan da katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol