banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

MİLLETVEKİLİ H.ÖÇAL’DAN KANDİL MESAJI

Milletvekili Habibe Öçal mesajında; “İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaib Kandili ile başlayan mukaddes gecelere erişme mutluluğumuz, bugün birçok hikmet, rahmet ve bereketi barındıran Miraç Kandili’ni idrak edecek olma sevincimizle devam etmektedir. 

Miraç mucizesi, Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç; insanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için el açıp dua edenlerin dualarının kabul olduğu mübarek bir gecedir. 

Miraç; ferdi, toplumu ve bütün insanlığı yücelten ve yükselten değerlerle buluşmak, her türlü kötülükten arınmak için bir vesiledir. Miraç; yardımlaşma, dayanışma, sevgi, saygı ve güzel ahlak gibi değerlerle insani yükseliş için büyük bir fırsat, eşref-i mahlûkat olma bilinci zayıflayan insanın yeniden dirilişi için en büyük imkândır. 

Bugün bizlere düşen; miracın ruhu, manası, hikmeti ve evrensel mesajları üzerinde yeniden düşünmek ve bizleri mutlu bir ahiret hayatına götürecek prensipleri hatırlayarak dünya hayatındaki vazifelerimizi yerine getirmeye özen göstermektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kahramanmaraş’lı hemşehrilerim olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Miraç Kandili’ni ve Mübarek Üç Aylarını tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol