banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

MARAŞ- ANKARA ARASINDAKİ KÖPRÜ
Bilindiği üzere herhangi bir nedenle Ankara'ya giden veya gitme teşebbüsünde bulunan vatandaşlarımızın karşılaştıkları en büyük sorunlarından biri de milletvekillerine ulaşamamasıydı. Çünkü milletvekilleri, vatandaş aradığında, ya gurup toplantısında veya bütçe görüşmelerinde oluyorlar, ya mecliste, ya da şehir-yurt dışında olabiliyorlardı. O vakit vatandaşın işlerini görmesi, yardımcı olması için umut olarak gördüğü, aradığı bürokrat veya milletvekili ile irtibat kuramıyor, çoğu zaman da işlerini yapamadan Maraş'a geri dönebiliyorlardı.

Bunun önüne geçebilmek için, vatandaş ile Ankara bürokrasisi, siyaseti arasında köprü olabilmek maksadıyla, 24. dönem Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Yıldırım Ramazanoğlu bir fikir üretti ki, bu çok olumlu ve yerinde bir düşünce ürünüydü.

MÜJDEYİ KİMLİK GAZETESİNİ ZİYARETTE VERDİ

Bu iletişim ve ulaşım sorununu çözmek, mağduriyetleri gidermek, vatandaşın işlerini kolaylaştırmak, zamanını iyi kullanmak düşüncesiyle, 24. Dönem Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu, Kimlik Gazetesini ziyaretinde, Mehmet Fiskeci'ye bir icraatından söz etti, bu anlamda Ankara'da KAHRAMANMARAŞ İLETİŞİM VE İRTİBAT OFİSİ'ni kurma aşamasında olduklarını, tüm altyapıları oluşturup, en kısa zamanda hizmete gireceği müjdesini verince, biz de 'helal olsun' demekten kendimizi alamadık.

Kahramanmaraş İletişim ve İrtibat Ofisi'nin merkezi Ankara'da, Konrad Adenauer Caddesi, Yıldız Sancak Mah. No: 31 Çankaya-Ankara olacak. (Atakule'ye yakın)

İrtibat telefonları ise; 0 312 440 98 98 - Faks: 0 312 441 12 12

OFİS, YILBAŞINDAN İTİBAREN HİZMETTE OLACAK

İsterseniz bundan sonraki açıklamayı, bu düşüncenin, bu projenin mimarı Yıldırım Ramazanoğlu'na bırakalım: İşte söyledikleri; "Mehmet abi, önce böyle anlamlı ve vatandaşın lehine olacak projeyi açıklama fırsatı verdiğiniz için size teşekkür ediyorum. Tüm Kimlik Gazetesi okurlarına ve Kahramanmaraşlı hemşehrilerime sevgi ve sayılarımı iletiyorum. Evet, bu ofis, Kahramanmaraş ile Ankara arasında köprü olacak. Herhangi bir nedenle Ankara'ya yolu düşen hemşehrilerimiz, gün oluyor, zaman içinde kendilerine yardımcı olmasını istediği milletvekillerine, bürokratlara ulaşamayabiliyor. Tabi bunun çeşitli nedenleri var. Vatandaşlar, bürokratlar, yerel yöneticiler, milletvekilleri, teşkilat mensupları ve basın-medya mensupları bu ofis vasıtasıyla aradıkları, istedikleri kimselere rahatlıkla ulaşabilecekler ve sorunlarının çözümü noktasında kendilerine yardımcı olabilecek kimseleri bulabilecekler. Bir bürokrat ile işimi var, milletvekiline ulaşamıyorlar mı, ofisteki görevli arkadaşlarımız hemen vatandaşın işini kolaylaştıracak muhatabı ya da danışmanını, yardımcısını arayarak meseleyi mesele olmaktan çıkartacaklar. Yani ofis, Kahramanmaraş'ın Ankara'daki şubesi olacak!" diye konuştu.

ULAŞIM HİZMETLERİ DE DEVREYE GİRECEK!

Ramazanoğlu, ilginç ve anlamlı proje ve düşüncesi için anlatımını sürdürüyor ve diyor ki; "İlerleyen günlerde, terminale veya havaalanına gelen hemşehrilerimizin zamanını öldürmemek adına kent merkezine inmeleri için buralardan araçlarımızla alınmaları da sağlanacak. Çünkü günümüzde zaman mefhumu önemli. Zira insanlar zamanla yarışıyorlar. Bunu düşünerek, yılbaşından itibaren ofisimizi hizmete geçirdikten sonraki günlerde, ulaşım için de gerekli altyapıyı oluşturmak üzere şimdiden harekete geçtik. Bunu bir ekip çalışması ile hayata geçireceğiz. Her şey Kahramanmaraşlı hemşehrilerimiz için!"

İKİ KATLI VE 450 METREKARELİK BİR HİZMET BİNASI

Atakule'ye yakın yerdeki Kahramanmaraş İletişim ve İrtibat Ofisi, 2 katlı, dubleks, toplam 450 metrekarelik bir alandan oluşuyor. Ofiste görevli kimseler, Kahramanmaraş'tan gelen misafirlerin yaralarına merhem olabilmek için canhıraş çalışacaklar, yaşamlarını kolaylaştırmak, zamanlarını israf etmemek adına gelenleri milletvekilleri ile bürokratlar ile buluşturmayı gerçekleştirecekler.

Bunlar, yereldeki yöneticiler, partilerinin teşkilat mensupları basın ve medya mensupları olabilecekler.

Sayın Ramazanoğlu'na bu hayırlı hizmeti için Kahramanmaraşlılar adına teşekkür ediyoruz. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol