banner1537
banner1541
Öne Çıkanlar ELEKTRİK KESİNTİLERİ BIKTIRDI İTFAİYEDEN KEÇİ KURTARMA OPERASYONU İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ HAFTALAR SONRA 3 PUAN TANRIVERDİ DE BAŞVURUSUNU YAPTI

Bu haber kez okundu.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIN BOWLİNG KEYFİ
 Kahramanmaraş Piazza AVM’de, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda, lösemi tedavisi gören çocuklar ile başta LÖSEV olmak üzere, hastalıkla mücadele eden kurumlara destek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla bowling turnuvası düzenlendi. 

Aileleriyle birlikte geldikleri Piazza AVM’deki bowling salonunda yapılan turnuvaya katılan lösemili çocuklar keyifli saatler geçirdi.

Piazza AVM yönetimi tarafından konuk edilen lösemili çocuklar, bowling oynarken birbirleriyle tatlı bir rekabete girerek, heyecan ve istekle yarıştılar. Lösemili çocuklar ve aileleri daha sonra Piazza AVM yetkilileriyle birlikte yemek yiyerek sohbet etti.

Turnuvada çocuklarının coşkulu hallerini gören aileler ise, organizasyon için Kahramanmaraş Piazza AVM yönetimine teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1535

banner1534

banner1536

banner1540