banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

KÖY GARAJI ESNAFINDAN ATEŞE YOĞUN İLGİ.
 Köy garajı esnafı adaylara yoğun ilgi gösterirken;Esnafımızın dertlerini dinleyen Ateş “Bu mekan artık ömrünü tamamlamıştır,bir lavabosu bile olmayan burası memleketimize yakışmıyor dedi.Yeni üç adet  köy garajının bu memlekete yakışacağını söyleyen Ateş  en kısa zamanda esnafımızın bu sorununu çözeceğini belirti. Bulundukları ortamdan rahatsızlığını bildiren esnafımız bu sorunun acilen çözüm bulması gerektiği söylediler.

ÖNCELİKLE İLÇELERDEKİ İNSANLARI ŞEHRİMİZE ÇEKECEĞİZ Kahramanmaraş’ın ilçelerindeki vatandaşları bile şehre çekemediğini ifade eden Ateş, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bazen bana Kahramanmaraş’ın kaç ilçesi olduğunu soruyorlar. Bende bir ilçesi olduğunu söylüyorum. Bana gülüyorlar. Andırınlı Kahramanmaraş’a gelmez, Osmaniye’ye gider. Elbistanlı, Afşinli, Nurhaklı Malatya’ya gider. Pazarcıklı Gaziantep’e gider, Çağlayanceritli Gölbaşı’na gider. Bir tek Türkoğlu’ndan insan gelir. Suç onların suçu mudur, değildir. Siz oradaki insanlara hizmet götürmezseniz, siz Elbistan’ın yolunu yaptınız da, Andırının yolunu yapmadınız da o insanlar gelmediyse Çağlayanceritli’yi buraya çekecek sosyal donatılar yaptınız da o insanlar gelmedi mi. Sizin doğru düzgün hizmet veren hastane yoksa doğru düzgün hizmet veren okulunuz yoksa, sosyal ve kültürel olarak siz o insanların ihtiyaçlarını karşılayamıyorsanız, o insanlar Malatya’ya da gider, Kayseri’ye de gider. Biz öncelikle hemşerilerimizdeKahramanmaraşlı ruhunu aşılayacağız. Herkese biz Kahramanmaraşlıyız dedirteceğiz. İlçelerimizdeve  köylerimizdeyaşayan bütün vatandaşlarımızı şehrimize çekeceğiz Bizim birincil görevimiz budur.”


MAHALLE MECLİSLERİ KURACAĞIZ

AteşKahramanmaraş ile ilgili projelerini anlatırken,”Biz bu kenti yalnız başımıza yönetmeyeceğiz.Mahalle Meclisleri kuracağız. Hemşerilerimize danışmadan hiçbir adım atmayacağız..Her çalışma öncesi mutlak surette bir anket çalışması yapıp, halkımızın görüşünü alacağız..Halkımız neyi istiyorsa, onu yapacağız.Halkımızın istemediği hiçbir projeyi gerçekleştirmeyeceğiz.”dedi.

BİOENERJİ, BİOGAZ TESİSİ KURULACAK

Ateş,”Belediye tarafından geçtiğimiz yıllarda kurulan katı atık depolama tesisi güzel ancak yetersiz bir proje.Halkımızın takdiriyle göreve geldiğimizde Türkiye’nin bazı şehrinde uygulanan ve olumlu sonuçlar alınan Biogazenerji tesisi uygulamasını şehrimize getireceğiz. Kahramanmaraş’a Biogaz Enerji  tesisi kuracağız. Kurduğumuz tesiste çöpten biogazla enerji üretip para kazanacağız ,önceki sistemde yakılarak yok edilen atıkları, suni gübreye dönüştürerek, yeniden kullanacağız. Böylece çöplerimizden fayda sağlamış olacağız.Ayrıca bu projeyle çevreye verilen zararın önüne geçmiş olacağız.”ifadelerini kullandı.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol