banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR EKEN Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

KARAYOLLARI TAŞINIYOR MU?
 Eski sanayi karşısındaki DSİ Şubesi ile karayolları 55. Şube Şefliğinin hem mezarlık alanı olarak, hem de hizmet götürme noktasında daha verimli çalışabilmesi için kent d ışına taşınacağı konuşulmaya başlandı.

Özellikle Şeyhadil Mezarlık alanının yetmemesi, cenaze defnedecek alanın kalmaması nedeniyle cenazeler Hasancıklı'ya defnedilirken, DSİ Şubesinin de mezarlık alanı içine dahil edeceği gündemini korurken, Karayollarının da şehir dışına nakledilmesi olumlu bir adım olarak nitelendirildi.

ZATEN HİZMET ANLAMINDA SINIFTA KALDILAR

Her ne kadar memleket adına ciddi manada bitirilmiş herhangi bir projesi olmasa da, kent içinde kaldığından vatandaş Karayolları 55.Şube Şefliğinin şehir dışına nakledilmesinin mantıklı olduğu görüşünü savunuyor.

Özellikle son senelerde medyanın gündeminden düşmeyen, başarısızlığı, sergilediği aheste bürokratik tavır, bitirilmeyen yollar kadar, iptal edilen yol projeleri nedeniyle kent halkının antipatisini kazanan Karayollarının bir an önce şehir dışına nakli elzem haline geldi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol