banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ “ALTIN”  DÖNEMİNİ YAŞAYACAK

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Makine Yüksek Mühendisi Fatih Mehmet Erkoç, esnaf ziyaretlerine Selçuk Sitesi’yle devam etti. Yaklaşık 150 altın işleme atölyesinin bulunduğu sitede, kuyumcularla görüşen Erkoç, vatandaşlarla sohbet edip projelerini paylaştı.

  Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Öz’ün de eşlik ettiği ziyarette, sektörün önemine değinen Erkoç, kentin geleceğini planlarken bir kuyumcu hassasiyetiyle hareket ettiklerini söyledi. Sektörün Kahramanmaraş için önemine de değinen Erkoç, “Türkiye’de İstanbul’un ardından en çok altın şehrimizde işleniyor. Bugün Selçuk Sitesi’nde 150 esnafımız, bu sektörde emek veriyor, altın işliyor. Dolayısıyla bu sektör, kentimizin en hayati meslek gruplarından bir tanesi. Bilindiği gibi Kuyumcular Odamızın, yeni bir site oluşturmak için çalışmaları var. Biz de belediye olarak bu noktada her türlü desteği kendilerine sağlayacağız” dedi.


  Kahramanmaraş’ın yarınları için adımlar atarken, her şeyi göz önünde bulundurduklarını ifade eden Erkoç, şöyle devam etti:

“Örneğin turizm alanında çok ciddi projelerimiz var. Gelen turist sayısını artırmayı planlıyoruz. Bunun için de şehrimize büyük otellerin yapılması, gelen turistlerin konaklayabileceği yerler oluşturulması gerek. Elbette ki bu durumdan kuyumcularımız da faydalanacak. Eğer bu tesisleri Kahramanmaraş’ımıza kazandırırsak, yurt dışından insanlar gelecek, burada ticaret yapacak ve ekonomimize canlılık gelecek. Aynı zamanda sektör için fuarlar ve çeşitli etkinlikler de yapabileceğiz. Dolayısıyla biz geleceğin Kahramanmaraş’ını inşa ederken, adeta bir kuyumcu hassasiyetiyle hareket ediyoruz. Yani bir kuyumcu altını işlerken nasıl emeği göz nuru harcıyorsa, biz de bu planlamalar için aynı duyarlılığı gösteriyoruz.”


İSTİKRAR İÇİN 1 OY ÇOK ÖNEMLİ

  30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için önemine de vurgu yapan Erkoç, her bir oyun büyük önem taşıdığını kaydetti. Erkoç, “Gerçekten bu seçimler hem ülkemiz hem de şehrimiz için çok önemli. Bizlerin 2023, 2071 hedeflerini sekteye uğratmak için her şey yapılıyor. Ancak milletimiz bu konudaki cevabını yine sandıkta verecektir. Ülkemizin istikrarı için, ekonomimizin istikrarı için, Türkiye’nin büyük ideallerine ulaşmak için milletimiz yine en doğru tercihi sandıkta yapacaktır. Bu noktada hiçbir kuşkumuz yok” diye konuştu.

  Esnaflar tarafından güler yüz ve misafirperverlikle karşılanan Erkoç, gösterilen teveccühe layık olmak için gece gündüz çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol