banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR Diyanet işleri

Bu haber kez okundu.

İŞİTME ENGELLİLERDEN GAZİANTEP İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE ZİYARET
 Gaziantep’in yeni atanan il Emniyet Müdürü Ali GEZER sayesinde büyük bir şans yakaladığını ifade eden Bilgili Sayın Emniyet Müdürümüzün Engelliler dünyası içinde sonsuz hizmetleri olduğunu vurguladı.

Bilgili ayrıca ; “Güneydoğu’nun incisi olan kentin ülkemizin hassas bir dönemde geçirdiği bu günlerde asayişimizin Değerli Hemşerimiz Ali GEZER bey’e teslim edilmesiyle ayrı bir gurur yaşıyoruz. Umuyoruz ki ülkemiz bu günleri geride bırakarak güzel gelişmelere tanık olacağız” diyerek  Emniyet Müdürümüzün bu onurlu görevinin başarılarla devam etmesini diledi.

Görüşmeye  işitme engelliler spor federasyonu Organizasyon kurulu üyesi İş adamı Mehmet Sait ÇAKALLI ve Basın Kurulu Üyesi Fatih ÇAPAR da katıldı…

Kritik bir dönemden geçtiğimiz ve enformasyon kirliliğinin arttığı şu günlerde kendisine  emanet edilen bu görevi hiçbir fedakarlıktan çekinmeden yapacağını belirten  Gaziantep il Emniyet Müdürü Ali GEZER, “Kalıcı olan makamlar değil yapılan hizmetler fedakarlıklardır. Yeri gelecek elimizi taşın altına sokmayı da bilmeliyiz. Önemli olan milletin huzurudur. Bu arada kolluk kuvvetlerimiz ile gecesini gündüzüne katan basın mensuplarının gösterdiği özveriyi de unutmamak lazım ” diyerek basın mensuplarına teşekkür etti.

GEZER ayrıca İşitme Engelliler Spor Federasyonu Yönetim kurulu üyesi Faruk BİLGİLİ’nin İşitme Engelliler camiasında üstlendiği görevden dolayı ne denli önemli bir sorumluluk aldığını vurgulayarak bu  alanda yaptığı hizmetten dolayı ülkenin bir ferdi olarak teşekkür etti.

Bir saati aşan görüşmenin ardından Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ali GEZER konuklarıyla fotoğraf çektirdi..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol