banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

İNSANA VE EMEĞE SAYGI
 Başkan seçildikten sonra, önce meslektaşlarını bir çatı altında toplamak adına mükemmel bir müstakil oda hizmet binası yaptıran, üyelerine saygı ve sevgi çerçevesinde her daim farklı yaklaşım gösteren İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şener Yener, emeğe ve vefaya olan tavrını, meslekte 25 ve 40 yılını dolduran üyelere özel hazırlanan plaketle gösterdi.

Pınarbaşı-Yeşil adi Lokantasındaki yemekli toplantıda konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Şener Yener, meslektaşlarına övgüler yağdırdı, onların her türlü ödüle layık olduklarının altını çizerek, inşaat mühendislerinin sosyal yaşam kadar teknik hizmetlerdeki önemini dile getirdi. “Sizlere bu ödüller az bile. Bu mesleğe, bu topluma senelerinizi verdiniz. İnsanlara binalar inşa ederken, gönülleri de inşa ettiniz. Sizin hakkınızı ödemek çok zor. Bu plaketle sizleri ödüllendirmek, şereflendirmek, benim için, oda başkanı olarak büyük onur. Bu onuru sizlerle yaşıyorum” dedi.


HATIRLANMAK GÜZEL ŞEY, BAŞKANA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Ödüllendirmenin, emeğe ve insana saygıdan ötürü üyeleri plaketle ödüllendirmenin Oda tarihinde bir ilk olduğunun da altını çizen Başkan Yener, bu mutlu hatırayı gelenekselleştirmek istediklerini kaydetti, daha sonra da meslekte 25 ve 40 yılını dolduran üyelere plaketlerini elleriyle verdi.

Başkan Yener’den plaketini alan inşaat mühendisi olan ve en tecrübeli üye olan Hakkı Debgici, hatırlanmanın güzel olduğuna işaret ederek, “Bizlere bu mutlu anı yaşattığı için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Vefasını ve insanlığını gösterdi, sağ olsun, var olsun” diye konuştu.
















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol