banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

İLÇENİN KADERİNİ BİRLİKTE DEĞİŞTİRELİM
 Kimlik Gazetesini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av.Neslihan Koca Nergis, 30 Mart mahal seçimlerin kader seçimi olduğunu belirterek, vatandaşlara seslenerek, “Biz sizler için varız. Bu seçimde desteğinizi bekliyorum. Bu kez oylarınız MHP için olsun!” dedi.

Partisinin seçim sloganı olarak öne çıkarttığı “Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız, ötekileştiren değil örtüştüren olacağız” ve ”Güçlüyü değil haklıyı koruyacağız” düsturu ile seçim çalışmalarını sürdüren, bu amaçla, eski itfaiye civarında açtığı seçim bürosu ile herkesi bağrına bastığını söyleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av.Neslihan Koca Nergis, Dulkadiroğlu halkına seslendi, bir çağrıda bulunarak; “Gelin bu kutlu yolculukta hep beraber olalım, bu şehrin kaderini birlikte değiştirelim” diye konuştu.


YÖRENİN SORUNLARINI BİLİYORUM

Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci ile sohbet eden ve soruları cevaplandıran Başkan Adayı Nergis, başkan seçildiğinde, sadece Baro’nun değil, yörenin sorunlarının çözümü konusunda halkın da avukatı olacağını belirtti.  

Nergis, aynı gün akşam da Büyükşehir belediye başkan adayı ve tüm ilçe belediye başkan adayları ile Aksu Televizyonundaki canlı yayına katıldı. 




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol