banner1486
Öne Çıkanlar DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR dizi

Bu haber kez okundu.

HAYIRSEVER İŞADAMI SANİ KONUKOĞLU’NA VEFA
 Okul Müdürü Yüksel Baykal, Asri Mezarlık’ta Sani Konukoğlu’nun kabri başında yaptığı kısa konuşmada, “Burada toplanmamızın amacı, öğrencilerimize değerler eğitimi kapsamında ‘Sorumluluk ve Vefa’’ duygusunu aşılamaktır. Bu manada okulumuz kurucusu ve isim sahibi merhum Hacı Sani Konukoğlu’nu kabri başında anmaktayız” dedi.

Okulun, 1996-1997 eğitim öğretim yılında, tekstil sektöründe Gaziantep’in ve Türkiye’nin ötesinde, dünyanın önemli gruplarından SANKO Holding’in sahibi olan Konukoğlu Ailesi tarafından yaptırıldığını anımsatan Baykal, “Tekstil eğitiminin önemini bilen Konukoğlu Ailesi, Gaziantepli gençlere gelecekleri ile ilgili mesleki eğitim vererek bu alanda da örnek teşkil etmiştir” diye konuştu.

Okullarında Anadolu Meslek Lisesi, Anadolu Teknik Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi olmak üzere 4 lise bulunduğunu; Bilişim Teknolojileri, Elektrik Elektronik Teknolojileri, Endüstriyel OtomosyonTeknolojileri, Tekstil Teknolojileri ve Giyim Üretim alanlarında eğitim verildiğini kaydeden Baykal, kendilerine bu olanağı sağlayan Konukoğlu Ailesine ve Sani Konukoğlu’na minnettar olduklarını söyledi.


Okulda 1.605 öğrenciye eğitim verildiğini vurgulayan Baykal, “Sani Konukoğlu’na minnet duygularını her zaman taze tutmak, kabri başında hazır bulunup ruhunu şad etmek amacıyla toplandıklarını, dualarının hayırsever Sani Konukoğlu ve ailesine“ olduğuna vurgu yaptı.

Anma programına, okul Müdür Yardımcısı Harun Ezer, Değerler Eğitimi Sorumlu Öğretmeni Hacı Bahar ve arkadaşlarını temsilen 11 U sınıfı öğrencileri katıldı.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol