banner1486
Öne Çıkanlar dizi DİŞ HASTANESİNDE MESAİ DIŞI UYGULAMA Esat Şengül EKEN BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZ UNSURUDUR

Bu haber kez okundu.

GÜVENÇ: MEVLÜD KANDİLİNİ KUTLADI
 “Yüce Allah’ın insanlara rahmet elçisi olarak gönderdiği, sevgili Peygamberimiz’in (S.A.V) hicri takvime göre doğumu vesilesiyle her yıl kutladığımız Mevlid Kandili’ni bu yıl da 12 Ocak Pazar gününü pazartesiye bağlayan gece idrak edeceğiz.

Mevlid Kandilini; peygamberimizin yaşayışını, hadis-i şeriflerini, mesajlarını yeniden hatırlamak, yeniden düşünmek ve layıkıyla anlamak için bir vesile bilmeli ve bu düşünce ile idrak etmeye çalışmalıyız.

Adaleti, merhameti, bağışlamayı, dostluğu, kardeşliği ve sevmeyi alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizden öğrendik. Haksızlığa baş kaldırmayı, zalime dur demeyi, direnmeyi O`ndan öğrendik. Mazlumun yanında durmayı, yetimi korumayı, güçsüzden yana olmayı O`ndan öğrendik. Akrabaya, komşuya, muhtaca bakmayı Ondan öğrendik. Öldürmek yerine yaşatmayı, kin tutmak yerine merhameti, kavga yerine sevmeyi O`ndan öğrendik. Bu vesile ile sonsuz selat ve selam O`nun üzerine olsun.

Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini, İslam dünyasının birliğine ve dirliğine vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz eder, bütün hemşerilerimin ve İslam âleminin Mevlid Kandilini tebrik ederim.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol